Pedigree - Pedigree Jumbone mini cu vita si pasare
  • Pedigree - Pedigree Jumbone mini cu vita si pasare

Pedigree Jumbone mini cu vita si pasare

13,94 lei
3 zile

Pedigree Jumbone mini cu vita si pasare

Greutate
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrană complementară pentru câini adulţi de talie mică (5-14 kg).

Recompense de mestecat delicoase, cu conţinut scăzut de grăsimi. Aceste recompense combină inteligent stratul greu de mestecat de la exterior cu centrul gustos şi suculent. Recompense cu omega 3 pentru menţinerea sănătăţii câinilor, vitamina E pentru imunitate, minerale inclusiv calciu pentru oase puternice.

COMPOZIŢIE: cereale, derivate de origine vegetală, diverse zaharuri, substanţe minerale, carne şi derivate de orifgine animală (inclusiv 1,5 pudră de ficat uscat de vită, echivalentul la 2,2% vită şi 1,1% pudră de ficat uscat de pui, echivalentul a 2,5% pasăre), seminţe, uleiuri şi grăsimi, extract de proteină vegetală, ierburi.

CONSTITUENŢI ANALITICI (%): proteine 6,7%, grăsimi brute 2%, cenuşă brută 4,4%, fibre brute 1,5%, calciu 0,6, acizi graşi omega 3 717mg/kg, umiditate 16%. Energie metabolizabilă: 301kcal/100g.

ADITIVI PER KG: Aditivi nutritionali: vitamina A 3570 UI, vitamina E 35,7 mg, sulfat de fier monohidrat 10,7 mg. Conţine antioxidanţi şi conservanţi. Nu conţine coloranţi şi arome artificiale.

INDICAŢII DE HRĂNIRE ŞI CONDIŢII DE PĂSTRARE: adaptaţi cantitatea de harnă oferită în concordanţă cu nevoile animalului dvs de companie. A se consuma în maxim 14 zile de la deschidere. Un vas cu apă proaspătă de băut trebuie să fie
întotdeauna disponibil. A se păstra la loc uscat şi răcoros. Nu este recomandat câinilor mai mici de 4kg sau cu vârsta mai mică de 9 luni.

CANTITATEA ZILNICĂ RECOMANDATĂ: Câini de talie mică (4-9 kg), hrăniţi cu până la 1 bucată pe săptămână. Câini de talie medie (10-14 kg), hrăniţi cu până la 3 bucăţele pe săptămână. Fiecare bucată oferă 6% din necesarul energetic săptămânal al unui câine de 4 kg. Vă rugăm să reduceţi masa principală a animalului de companie în mod corespunzător.

Referinte specifice