- Spray Igienizant pentru Suprafete
  •  - Spray Igienizant pentru Suprafete
  •  - Spray Igienizant pentru Suprafete

Spray Igienizant pentru Suprafete

27,51 lei

Spray Igienizant pentru suprafete este un produs specializat pentru eliminarea murdariei organice in curatarea normala si pentru verificarea valorilor incarcaturii bacteriene pe suprafete si echipamente alimentare, farmaceutice, etc.

Volum
Cantitate
Stoc epuizat

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Produs specializat pentru eliminarea murdăriei organica în curățare normala și pentru verificarea valorilor încărcăturii bacteriene pe suprafețe și echipamente alimentare, farmaceutice,etc.

Formularea specială caracterizată din utilizarea etanolului anhidru (75-80% pur) 95 ° C și un principiu nou și inovator activ dă produsului un nivel ridicat de activitate bacteriostatică superioară oricărei alte produs comercial. Produsul este util utilizarea în implementarea.

Igienizare HACCP și în toate operațiunile curățarea și igienizarea oricărei suprafețe din cadru alimente, conserve, procesare de carne, delicatese, prelucrarea produselor din pescuit, în sectorul produselor lactate, în comunități, hoteluri, case de îngrijire, spitale cantine, clinici veterinare, săli de sport, săli de dans vestiare, săli de sport,

Ambulanțe, vehicule de închiriere, autocare, autotractoare, pe teren căi ferate etc. Poate fiutilizat pe toate suprafețele lavabilă nu lasă nici un fel de dungi.


Aspect lichid

Culoare incoloră

Miros alcoolic

Densitatea la 20 ° C 0,789 ± 05 pH 9,0 ± 5

Biodegradabilitate> 92%


Multifunctional, permite utilizări multiple în domeniul curățării și întreținerii de birouri, magazine și locuri cu pasaj public.

Sigur, nu conține compuși clasificați Toxic / dăunător.

Rapid, excepțional de activ, poate fi folosit pe orice suprafață, nu decolorează, nu strica vopsea si nu pateaza.

CC814CB

Referinte specifice