VetIQ - Vetiq Training Aid Solutie Pentru Educarea Cainilor
  • VetIQ - Vetiq Training Aid Solutie Pentru Educarea Cainilor

Vetiq Training Aid Solutie Pentru Educarea Cainilor

41,17 lei
3 zile

Veriq Training Aid solutie pentru educarea cainilor este un lichid simplu dar eficient, care instruieste animalul dvs. de companie sa isi faca nevoile intr-un loc pe care il alegeti, protejand in acelasi timp covoarele si mobilierul de pete

Volum
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Solutie pentru educarea cainilor Vetiq Training Aid, este un lichid simplu, dar eficient, care instruieste animalul dvs. de companie sa-si faca nevoile intr-un loc pe care îl alegeti, protejand in acelasi timp covoarele si mobilierul de pete.
Formatul unic de ulei pe baza de ulei de la Training Aid, duplica mirosul unui hormon sexual care atrage câinii. Hormonul este cunoscut sub numele de feromon si acesta este ceea ce cauta cainele atunci cand merge in sniffing cautand un plasat pentru a "merge" sa-si faca nevoile.
  • Pentru interior: determinati un loc preferat pentru ca animalul dvs. sa urineze si plasati mai multe picaturi de Train-UM in ziare sau intr-o cutie in zonele preferate. Dupa fiecare dintre primele mese, luati catelul la fata locului si lasati-l sa inghita Train-Um pentru ai incuraja sa "mearga". Pentru cele mai bune rezultate in timpul antrenamentului, nu schimbati zona desemnata.

  • Pentru exterior: indiferent daca v-ati transformat catelul de la casa in aer liber sau doar invatati cainele dvs. sa utilizeze o anumita zona exterioara, pur si simplu adaugati lichidul de ajutor pentru instruire in zona desemnata. Luati animalul de companie la locul tratat si lasati-l sa inghita si sa se familiarizeze cu noua zona. Continuati procesul de antrenament mai ales dupa ce animalul vostru a mancat sau a dormit. Reaplicati dupa cum este necesar. Reduce timpul de pregatire profesionala, atunci cand este utilizat conform instructiunilor. Timpul de instruire va varia in functie de cainii individuali.
125465

Referinte specifice