MIau Miau - Miau Miau Silicat Clumping
  • MIau Miau - Miau Miau Silicat Clumping

Miau Miau Silicat Clumping

45,29 lei

Miau Miau Silicat Clumping asternut igienic pentru pisici

Volum
Cantitate
Stoc epuizat

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

MIAU MIAU Silicat Clumping asternut igienic premium pentru pisici din silicat natural, care absoarbe rapid umiditatea din excremente si din urina, iar acestea sunt rapid aglutinate, formand bulgari.

Pentru indepartarea bulgarilor formati, se agita usor litiera, iar acestia se vor ridica la suprafata si pot fi usor indepartati.

Milioane de pori microscopici din fiecare granula de silicat Miau Miau absorb lichidul intocmai ca un burete, retinand bacteriile si impuritatile. Mirosurile neplacute sunt captate eficient iar aerul din imprejurimi este mentinut curat. Datorita marimii si formei speciale, granulele de silicat Miau Miau nu se lipesc pe blana sau pe labutele pisicii. Asternutul igienic din silicat Miau Miau nu produce praf si nu irita, in acest fel, ochii si nasul pisicii.

Instructiuni de utilizare: Umpleti litiera pisicii cu un strat de 3.5-4cm de silicat Miau Miau. Asezati litiera intr-un loc uscat si aerisit. Indepartati excrementele zilnic pentru a pastra litiera curata. Completati cu silicat nou, atunci cand stratul din litiera scade.

MF.04112

Referinte specifice