Royal Canin - Royal Canin Appetite Control Sterilised
  • Royal Canin - Royal Canin Appetite Control Sterilised

Royal Canin Appetite Control Sterilised

29,03 lei
3 zile

Royal Canin Appetite Control Sterilised este o hrana completa si echilibrata special adaptata nevoilor nutritionale ale pisicilor sterilizate cu o varsta cuprinsa intre 1 si 7 ani

Greutate
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrană specială pentru pisici sterilizate cu vârsta între 1 și 7 ani care sunt foarte mâncăcioase. Această hrană va ajuta la stabilizarea apetitului și la menținerea sănătății tractului urinar.

Royal Canin Appetite Control Sterilised este o hrană specială pentru pisici sterilizate cu vârsta între 1 și 7 ani care sunt foarte mâncăcioase. Această hrană va ajuta la stabilizarea apetitului și la menținerea sănătății tractului urinar.

Multe pisici încep să se îngrașe după sterilizare. Schimbările hormonale afectează metabolismul și acesta nu va mai fi capabil să regularizeze aportul de energie. Astfel pisica trebuie să fie hrănită cu o cantitate controlată de mâncare deoarece senzația de sațietate nu apare la timpul potrivit.

Royal Canin Appetite Control Sterilised conține o combinație specială de fibre alimentare care vor oferi o senzație de sațietate pisicii. Astfel ei nu îi va mai fi foame tot timpul.
La doar 48 de ore după sterilizare apetitul pisicii va crește cu 20%, dar nevoia efectivă de energie se va reduce cu aproximativ 30%. Reducând aportul de calorii se va reduce și nivelul de zahăr din sânge și se va preveni senzație de foame prematură. Conținutul echilibrat de minerale și controlul acidității urinei vor ajuta la menținerea sănătății sistemului urinar al pisicii.

Royal Canin Appetite Control Sterilised e o hrană uscată completă special preparată pentru pisici sterilizate cu tendință de obezitate.


Beneficii:

  • Conținut controlat de energie: puține grăsimi (12%)
  • Mai puțini carbohidrați: precum amidonul care pot crește apetitul
  • Îmbogățită cu L-carnitină: (200 mg/ kg) pentru a stimula arderea grăsimilor
  • Sprijină sănătatea sistemului urinar: controlând valoarea pH-ului (pH 6 to 6.5)
  • Menținerea masei musculare: conținut ridicat de proteine (37%)

Ingrediente:
proteine din carne de pui (uscată), grâu, lignoceluloză, gluten de porumb, grây, izolat de proteine vegetale, proteine animale (hidrolizate), grăsime animală, pulpă de sfeclă roșie, minerale, ulei de soia, drojdie, ulei de pește, Psyllium (semințe și coji), fructo-oligozaharide.
*L.I.P. – proteina selectionata pentru gradul sau ridicat de digestibilitate


Constituenti analitici:
Proteina: 34% - Continut de grasimi: 12% - Cenusa bruta: 7.4% - Celuloza bruta: 9.1%

183240

Referinte specifice