Purina - Proplan - ProPlan Sterilised Purina
  • Purina - Proplan - ProPlan Sterilised Purina

Pro Plan Sterilised Purina

330,28 lei
3 zile

PRO PLAN Hrană uscată pentru pisici Adult Sterilised cu Somon şi Ton

Greutate
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

PRO PLAN ADULT AFTER CARE CU SOMON ŞI TON - Hrana uscata pentru pisici

Nutriţie optimă pentru pisici castrate sau sterilizate.

Reţeta contine somon şi ton.

Formulă cu OPTIRENAL®, ce conţine un amestec special de substanţe nutritive care susţin îmbunătăţirea funcţiei renale şi antioxidanţi pentru încetinirea procesului de îmbătrânire*.

Reţetă înalt palatabilă produsă din 2 surse de proteine din peste despre care s-a demostrat că reduc aportul energetic zilnic cu 10,0%**, susţinând un corp suplu.

Formulă cu un conţinut ridicat de proteine (41,0%) şi fibre insolubile (5,5%) pentru a reduce conţinutul de carbohidraţi digestibili şi pentru a ajuta la reducerea absorbţiei de glucoză la pisicile supraponderale, care sunt predispuse la dezechilibre ale metabolismului glucidic, ajutând totodată la reducerea riscului de formare a depozitelor adipoase.

Nivel ridicat de proteine din peşte, fibre şi niveluri reduse de carbohidraţi pentru a modera aportul de glucoză acumulată în urma mesei şi pentru a limita depozitarea grăsimii în celule.

Formulă care controlează pH-ul (între 6,3 şi 6,6), printr-un echilibru al mineralelor esenţiale pentru a minimiza excreţia de ioni de bicarbonat şi pentru a menţine sănătatea tractului urinar la pisicile sterilizate. Acestea prezintă un risc ridicat de dezvoltare a unor Afecţiuni ale Tractului Urinar Inferior.

Nivel ridicat de proteine de calitate şi antioxidanţi puternici pentru a ajuta la producerea de anticorpi şi la protecţia celulară.

Protejează dinţii împotriva depunerii plăcii şi a tartrului.

COMPOZIŢIE: somon (20%), proteine din carne deshidratată de pasăre, orez, gluten din făină de porumb, gluten din făină de grâu, fibre de grâu, ou deshidratat, substanţe minerale, grăsime animală, digest, drojdie, ulei de peşte.

CONSTITUENŢI ANALITICI: proteină brută 41%, uleiuri şi grăsimi brute 12%, cenuşă brută 7%, fibre brute 5%, acizi graşi Omega 3 0,7%, acizi graşi Omega 6 1,6%.,

ADITIVI/kg: vitamina A 35000 UI, vitamina D3 1100 UI, vitamina E 670 mg, vitamina C 140mg, sulfat de fier monohidrat 234mg, iodat de calciu anhidru 3mg, sulfat de cupru pentahidrat 47mg, sulfat de mangan monohidrat 111mg, sulfat de zinc monohidrat 396mg, selenit de sodiu 0,27mg. Conţine antioxidanţi.

INDICAŢII DE HRĂNIRE ŞI CONDIŢII DE PĂSTRARE:

Greutate AdultCantitate (gr/zi)

2 - 4 kg

30 - 55

4 - 6 kg

55 - 85

6 - 8 kg

85 - 110

Este recomandată consultarea veterinarului. Cantitățile menționate în tabel sunt pentru ghidare, iar porțiile trebuiesc ajustate cu vârsta, nivelul activității și al condiției fizice. 

Pisica trebuie să aibă la dispoziție apă proaspăta întotdeauna.

* Studiu realizat pe un număr de 40 de pisici. Datele se bazează pe rezultatele obţinute de la pisicile hrănite exclusiv cu această hrană îmbunătăţită cu OPTIRENAL®.

** Studiu Nestlé Purina 2004.

12369718

Referinte specifice