Canagan - Canagan cu Pui
  • Canagan - Canagan cu Pui

Canagan cu Pui

26,74 lei

Canagan cu Pui este o hrana uscata pentru pisici indiferent de de rasa sau de etapa de viata

Greutate
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrana uscata pentru pisici Canagan cu pui, este o alimentatie superpremium, naturala pentru pisici, formulata de catre specialisti pentru a oferi o nutritie apropiata de dieta ancestrala. Hrana este destinata tuturor pisicilor indiferent de rasa acestora si de etapa de viata in care se afla (junior, adult, senior).

Caracteristici si beneficii Hrana uscata pentru pisici Canagan cu pui:

  • Contine 75% ingrediente de origine animala, 25% vegetale si nu contine ingrediente cu potential alergogen. Asigura un sistem imunitar performant prin continutul de antioxidanti naturali ce previn instalarea bolilor cronice si ajuta la eliminarea toxinelor din corp;
  • 37 % proteina provenita din 35.5 carne deshidratata ( creste valoarea proteica a ratiei) si 25 % carne proaspata ( mentine prospetimea gustului autentic ). Pisica este un animal carnivor, proteina de origine animala fiind cel mai important ingredient ce sta la baza alimentatiei sale;
  • Reduce riscul aparitiei reactiilor adverse la componentele ratiei. Carnea de pui este o carne superioara ce prezinta marele avantaj ca are un coeficient ridicat de digestibilitate (peste 90 % ) ceea ce reduce timpul de stationare al hranei la nivelul tractului digestiv, limitand in felul acesta fermentatiile nedorite si sensibilizarea tractului digestiv;
  • Fara cereale. Pisicile nu au capacitatea de a folosi carbohidratii din cereale, in plus cerealele cresc potentialul alergogen al ratiei. Canagan a inlocuit cerealele conventionale (porumb, grau, orz, ovaz, orez) cu cartoful dulce sursa importanta de fibre, vitamina A si C dar si de carbohidrati care nu ingrasa ( indice glicemic redus );
  • Previne diabetul. Plante cu proprietati terapeutice (schinduf, spanac) impreuna cu fibrele limiteaza absorbtia glucozei din intestin si stabilizeaza valoarea glicemiei sub limita critica;
  • Mentine sanatatea ficatului si a bilei actiune datorata efectelor terapeutice a plantelor precum menta, galbenelele, schinduf;
  • Imunitate la nivel intestinal. Fructooligozaharidele sprijina digestia prin capacitatea lor de a consolida microflora intestinala si a limita dezvoltarea celei patogene. Mananologozaharidele sunt prebiotice raspunzatorea de eliminarea, toxinelor si a bacteriilor patogene datorata capacitatiii lor de a crea un biofilm protector la nivelul mucoasei intestinale;
  • Piele sanatoasa si blana frumoasa. Acizii grasi omega 3, omega 6 (ulei de somon ) sustin sanatatea pielii, pastrandu-i elasticitatea si hidratarea, fapt ce faciliteaza absorbtia substantelor nutritive la nivelul pieliii si al firelor de par;
  • Sanatatea rinichilor si a vezicii urinare. Merisoarele sunt fructe cu un puternic efect benefic asupra tractului urinar; imbunatatesc diureza (capacitatea rinichiului de a produce urina ) au efect antiinflamator, antimicrobian, dezinfectant la nivelul vezicii urinare. Merisoarele scad incidenta afectiunilor urinare prin capacitatea lor de a impiedica aderarea microorganismelor patogene la nivelul peretilor tractului urinar;
  • Protectie la nivelul aparatului vizual. Luteina (morcov, galbenele ), acizii grasi omega 3, sustin sanatatea si functionalitatea analizatorului vizual, protejand retina imotriva imbatranirii cauzate de radicalii liberi (produsi nocivi raspunzatori de imbatranirea celulara si instalarea afectiunilor cronice );
  • Antioxidanti naturali din fructe (mar, merisoare), plante ( musetel, menta, galbenele, anason, schinduf ) si legume (cartof, morcov) sustin sistemul imunitar si apara organismul de efectele si semnele imbatranirii. Antioxidantii mentin calitatile nutritive ale ingredientelor folosite si maresc termenul de valabilitate ale hranei nemaifiind nevoie de adugarea conservantilor sintetici.

Primele trei ingrediente : pui deshidratat, carne de pui dezosata, cartofi dulci.

Compozitie : pui deshidratat (35.5%), carne de pui dezosata (25%), cartofi dulci, cartofi, grasime de pui(4.2%),ou deshidratat(4%), zeama de carne de pui (2.3%), ulei de somon (1.2%), minerale, vitamine, alfalfa, merisoare, mananoligozaharide, fructooligozaharide, mar, morcov, spanac, alge, musetel,menta,galbenele, anason, schinduf.

Aditivi nutritionali : Vitamina A 25.000 IU, Vitamina D3 1.730 IU, Vitamina E 320 IU, Taurina 2.200 mg, Sulfat monohidrat de zinc 267 mg, Sulfat monohidrat de fier 240 mg, Sulfat monohidrat de mangan 90 mg, Sulfat pentahidrat de cupru 19 mg, Selenit de sodiu 0.64 mg.

Constituenti analitici :

Proteine 37 %
Grasimi 20 %
Fibre 1.5 %
Materie anorganica 8.5 %
Umiditate 7 %
Omega 6 2.99 %
Omega 3 0.82 %
Calciu 1.58 %
Fosfor 1.4 %

Ghid de hranire :

Pisici adulte

Greutate pisica (kg)Cantitate de hrana (g/zi)
< 2.5 25 - 35
2.5 - 3.5 34 - 45
3.5 - 4.5 45 - 60
4.5 + 60 +

Pui de pisica

Varsta (luni)Cantitate de hrana (g/zi)
< 2 20 - 30
2 - 4 30 - 55
4 - 6 55 - 75
6 - 12 75 +

115226

Referinte specifice