Sanabelle - Sanabelle Indoor hrana uscata pentru pisici
  • Sanabelle - Sanabelle Indoor hrana uscata pentru pisici

Sanabelle Indoor hrana uscata pentru pisici

304,35 lei
3 zile

Sanabelle Indoor hrana uscata pentru pisici

Greutate
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrana uscata pentru pisici Sanabelle Indoor este o hrana digerabila si gustoasa, creata special pentru pisicile care locuiesc in casa. Acesti tigrii domestici sunt mai dedicati somnului, mancarii si rasfatului decat pisicile cu acces in exterior. 

De aceea au o nevoie mai mica de energie. Sanabelle Indoor este adaptat acestor nevoi speciale si poate reduce si mirosul neplacut din litiera datorita adaugarii de yucca si legume.

Caracteristici si beneficii:

  • Continut redus de energie
  • 20% carne de pasare
  • 5% fazan proaspat
  • 5% ficat proaspat
  • Fara cereale care contin gluten *

Chiar si cu cea mai mare grija in fabricarea si ambalarea produselor, nu pot fi excluse urme de alte surse de proteine ​​animale sau de cereale (care contin gluten).

Ingrediente:
Carne de pasare (proaspata, 20 %),  proteina de pasare (uscata), orez, farina de orez, fazan proaspat (5 %), ficat proaspat de pasare (5 %), pulpa de sfecla (dezaharisita), faina de ficat, hidrolizat de proteine,  fibre de mazare, Grieben (uscate), fibre de celuloza,  samanta de in, grasime animala, ulei de in, ou intreg (uscat), farina de peste, mazare (uscata), drojdie (uscata incluzand  0,1 % mananoligozaharide, 0,06 % ß-glucani), clorura de potasiu, carbonat de calciu,  merisoare (uscate), afine (uscate), midii verzi de Noua Zeelanda (uscate), galbenele (uscate), pulbere de cicoare, Yucca (uscata).

Aditivi:
Aditiv nutritionali:
vitamina A (17.000 UI/kg), vitamina D3 (1.500 UI/kg), vitamina E (150 mg/kg), taurina (2.000 mg/kg), zinc (ca oxid de zinc) (30 mg/kg), zinc (chelat de zinc al aminoacizilor, hidrat) (40 mg/kg), cupru (ca sulfat de cupru (II), pentahidrat) (10 mg/kg), iod (ca iodat de calciu, anhidru) (2 mg/kg), seleniu (ca selenit de sodiu) (0,2 mg/kg).   
Aditivi tehnologici:  
Antioxidanti

135061

Referinte specifice