Royal Canin - Royal Canin Medium Adult
  • Royal Canin - Royal Canin Medium Adult

Royal Canin Medium Adult

341,91 lei
3 zile

Royal Canin Medium Adult este o formula de hrana uscata special conceputa pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale cainelui adult de talie medie.

Greutate
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Câinii de talie medie sunt adeseori mai robuști și agili decât alți câini. Ei au un spectru larg de activități, pot fi câini liniștiți de familie sau câini de înaltă performanță. Cei de familie au tendința de a se îngrășa și au nevoie de o cantitate atent măsurată de hrană pe când cei de performanță (de exemplu, câinii de vânătoare sau curse) au cerințe ridicate de energie. Câinii care scotocesc prin tufișuri. se joacă în apă, etc., au nevoie de o extra protecție pentru piele și blană.

Câinii de talie medie care petrec mult timp în aer liber sunt mai predispuși la infectii și au nevoie de un sistem imunitar puternic.

Hrana uscată Royal Canin Medium Adult este concepută în funcție de caracteristicile speciale ale câinilor adulți de talie medie (11 - 25 kg) de peste 12 luni:

  • Menținerea greutății ideale: un conținut caloric controlat și moderat ajută la menținerea greutății ideale.
  • Digestie sănătoasă: proteinele ușor de digerat și o proporție echilibrată de fibre ajută la absorbția nutrienților și reglează activitatea intestinală.
  • Nivel ridicat de acceptare: nutrienții atenți selectați și aromele naturale asigură un grad de acceptare maxim. Textura specială, forma și mărimea bucățelelor de hrană mulțumesc chiar și animăluțele pretențioase.

Unul dintre scopurile unei diete specializate pentru câinii de talie medie este să asigure cel mai bun sprijin pentru un sistem imunitar. Royal Canin Medium Adult 25 ajută în următoarele feluri:

  • Manan-oligozaharidele pot neutraliza bacteriile patogene și întări sistemele locale de apărare din intestine.
  • Acizii grași esențiali omega-3 previn infecțiile.
  • Vitaminele C și E ajută la neutralizarea radicalilor liberi și protejează membrana celulei
141150

Referinte specifice