Royal Canin - Royal Canin Adult German Shepherd
  • Royal Canin - Royal Canin Adult German Shepherd

Royal Canin Adult German Shepherd

74,80 lei
3 zile

Royal canin Adult German Shepherd este o hrana uscata super premium pentru cainii adulti din rasa Ciobanesc German

Greutate
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Este indicat pentru cainii din rasa Ciobanesc German cu varsta mai mare de 15 luni. Ciobanescul German s-a dovedit a fi un valoros prieten al omului, atat in rolul de caine de paza si de urma, cat si ca salvator.

Activ si rezistent, el are un stil de viata si caracteristici digestive si cutantate speciale, care necesita o dieta adecvata. In 1899, un capitan german a observat un stramos al actualului Ciobanesc german intr-o expozitie canina. Impresionat de forta, inteligenta si capacitatea sa de munca, s-a hotarat sa initieze un program de crestere. 100 de ani mai tarziu, Ciobanescul german a devenit cea mai raspandita rasa din lume! Ciobanescul German isi solicita extrem de mult sistemul imunitar in fiecare zi, atat in timpul plimbarii, cat si in celelalte activitati fizice.

Desi toti cainii mari tind sa aiba probleme digestive, aceasta sensibilitate este mai pronuntata la Ciobanescu German. Pielea Ciobanescului German este mai alcalina decat a altor rase, ceea ce il face mult mai expus la proliferarea bacteriilor. Din cauza caracteristicilor anatomice si fiziologice, cainii Maxi o o toleranta digestiva mai redusa decat cei de talie mica. Aceasta sensibilitate are uneori ca urmari scaune moi, voluminoase si urat mirositoare.

Luarea unor masuri vizand dieta este esentiala pentru a asigura o mai mare siguranta digestiva. Cauzele sensibilitatii: tractul digestiv mai mic (2,8% din greutatea corpului) decat al unui caine de talie mica (7%din greutatea corpului), fapt ce conduce la o reducere a capacitatii digestive. permeabilitatea ridicata a intestinului subtire, avand drept consecinta scaune moi, cauzate de absorbtia scazuta a sodiului. activitatea de fermentare mai ridicata, cauzata de un tranzit mai lent la nivelul colonului Royal Canin Ciobanesc German: garanteaza maxima siguranta digestiva, prin ingrediente cu un grad mare de digerabilitate cum ar fi uleiul de nuca de cocos, prin manan-oligozaharide, saruri minerale insolubile, acizi grasi Omega 3 (din untura de peste) si sfecla de zahar pentru protectia mucoasei intestinale. stimuleaza propriile sisteme de aparare si combate imbatranirea celulara, prin actiunea unui complex sinergic de antioxidanti (vitaminele E si C, taurina si luteina) si manan-oligozaharide. intareste rolul de "bariera" al pielii si confera un aspect lucios blanii, prin combinatia vitaminelor E si C (600 / 300 mg/kg) si prin aminoacizi care asigura integritatea pielii prin producerea de ceramide si prin actiunea sinergica a acidului linoleic si al zincului, care hranesc pielea. formula Acti Digest ajuta la reducerea activitatii de fermentare la nivelul colonului (prin macinarea fina a ingredientelor creste digerabiliatetea acestora, astfel incat se reduce cantitatea de reziduuri care ar putea fermenta in colon).

Protejeaza mucoasa intestinala prin continutul de minerale insolubile si fructo-oligozaharide care mentin echilibrul florei digestive. Prin continutul de sfecla de zahar, o fibra care este moderat fermentabila, se asigura imbunatatirea consistentei scaunului si se faciliteaza tranzitul.

114290

Referinte specifice

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.