Josera - Josera Adult Active Nature
  • Josera - Josera Adult Active Nature

Josera Adult Active Nature

227,62 lei

Josera Adult Active Nature este o hrana uscata cu cantitate ridicata de carne, fara gluten, pentru caini adulti si activi

Greutate
Cantitate
Stoc epuizat

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Josera Adult Active Nature este o hrană uscată cu cantitate ridicată de carne, fără gluten, pentru câini adulți și activi.

Este o hrană de înaltă calitate, cu rețetă cu setare fină din ingrediente naturale de cea mai bună calitate, care satifcat cel mai bine nevoile de energie a animalelor de companie cu activitate ridicată. Conține o cantitate ridicată de cane de miel de calitate premium și carne de pasăre gustoasă.

- acizi grași esențiali valoroși pentru o piele sănătoasă și blană strălucitoare
- vitamina E, vitamina C, L-carnitină pentru câini activi
- fructe și ierburi medicinale: roșcovă, rădăcină de cicoară, zmeură, mentă, pătrunjel, mușețel, măceș, rădăcină de lemn dulce, rowan, semințe de schinduf, afine, gălbenele, fenicul.

Ierburi medicinale și fructe:

Ierburile medicinale și fructele sunt alese cu mare atenție, suplimentează ingredientele  hranei și oferă o varietate gustoasă.

Performanță:

Pentru împiedicarea efectelor negative produse de radicali liberi eliberați de activitate ridicată, s-au introdus antioxidanți în hrană. L-carnitina oferă energie în plus cu ajutorul metabolismului grăsimilor.

Piele și blană:

Caracteristicile principale unei alimentații sănătoase sunt pielea sănătoasă și blana strălucitoare, care sunt asigurate de acizi grași, vitamine și zinc organic.

Ingrediente:

28% făină de carne de pasăre, orez, grăsime de pasăre, amidon de cartofi, 9% făină de carne de miel, fibre de morcovi, amidon de mazăre, proteine de pasăre hidrolizate, fibre de măr, săruri minerale, drojdie, ierburi medicinale, fructe, rădăcină de cicoară măcinată (sursa naturală de inulină), roșcovă, făină de carne de midie cu coajă verde din Noua Zeelandă.

4032254743446

Referinte specifice