Orijen - Orijen Puppy
  • Orijen - Orijen Puppy

Orijen Puppy

264,21 lei
3 zile

Orijen Puppy este o hrana speciala pentru cainii in crestere

Greutate
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Orijen Puppy este o hrana special potrivita din punct de vedere biologic pentru caini in crestere, cu un continut ridicat de proteine si multa carne proaspata.

Orijen Puppy este o asociere de ingrediente de exceptie intre pui crescut liber, curcan, oua de cuibar si pesti pescuiti din salbaticie, toate acestea crescute sau pescuite in regiunea noastra si livrate catre bucatariile noastre proaspete, zilnic, deci fara a pierde din calitatile naturale care vor furniza catelului tau o hranire completa.

Incarcat cu proteine si grasimi bogat –nutritive care le sunt necesare tuturor cateilor pentru o sanatate si dezvoltare perfecta, Orijen Puppy are o reteta saraca in carbohidrati si redusa glicemic ce produce nivele stabile ale glucozei in sange, in acelasi timp furnizand toata energia de care au nevoie cateii pentru a face fata provocarilor zilnice.

Preparat din cele mai bune si mai proaspete ingrediente din Canada in bucatariile pe care le detinem, castigator a numeroase premii, Orijen il face pe catelul tau, fericit, sanatos si puternic.

Puppy

Referinte specifice