Acana - Acana Heritage Junior Talie Mare
  • Acana - Acana Heritage Junior Talie Mare

Acana Heritage Junior Talie Mare

451,58 lei

Acana Heritage Junior Talie Mare este o hrana premium pentru cainii junior de talie mare

Greutate
Cantitate
Stoc epuizat

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrană integrală și echilibrată Acana Heritage Junior Talie Mare este o hrana premium pentru cateii juniori de talie mare de pana la 1-2 ani, preparată după o rețetă holistică.

Hrana  conține mai multe proteine și mai puține grăsimi și zaharide. Granulele provin din carne de primă clasă ingrediente în proporție de 55%, incluzând pui crescuți la sol, ouă integrale și somon din apele reci ale Oceanului Pacific.Toate ingredientele cărnii sunt proaspete, nu au fost congelate sau conservate în vreun fel. Hrana Acana nu conține secară, grâu, porumb și gluten.

 

Ingrediente:

 carne de pui deshidratată (40%), ovăz, carne proaspătă de pui, mazăre, orez brun,grăsimi de pui, somon proaspăt,ficat de pui,ouă integrale proaspete, ulei de somon,cartilaj de pui,mere roșii, morcov, merișoare,plante marine, rădăcină de brusture, rădăcină de hibiscus,boabe de ienupăr,chimen,rădăcină de cicoare, frunze de urzică, frunze de mentă, flori de gălbenele, flori de mușețel+vitamine și minerale.

 

Indicatori de calitate estimați:

 Proteine  33%, Grăsimi 15%, Umiditate 10%, Pulberi  7%, Fibre 3,5%, Calciu 1,2%, Fosfor 1,1%, Omega 6 - 2,5%, Omega 3 - 0,4%, Glucozamină - 800 mg/kg, Condroitină - 500 mg/kg, Sodiu 0.35 %, Clorură 0.5 %, Potasiu 0.6 %, Magnesiu 0.01 %, Fier 325 mg/kg, Zinc 250 mg/kg, Cupru 20 mg/kg, Mangan 47 mg/kg

Puppy Large Breed

Referinte specifice