Royal Canin - Royal Canin Mini Adult 8+
  • Royal Canin - Royal Canin Mini Adult 8+

Royal Canin Mini Adult 8+

238,61 lei
3 zile

Royal Canin Mini Adult 8+este o hrana uscata completa pentru cainii maturi de talie mica, cu o greutate cuprinsa intre 4 si 10 kg si o varsta de peste 8 luni

Greutate
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrană completă pentru câini de rasă mică (4 - 10 kg) peste 8 ani, împotriva simptomelor îmbătrânirii, pentru greutate ideală, cu gust excelent.

La vârsta de 8 ani, un câine mic nu este încă bătrân, dar va începe să arate primele semne de îmbătrânire. Pentru a vă păstra câinele în cea mai bună stare cât mai mult timp posibil, trebuie să-i adaptați hrana în funcție de simptomele specifice îmbătrânirii (tract intestinal încet, rinichi sensibili, dureri ale articulațiilor, etc).

Hrana uscată Royal Canin Mini Adult 8+ este concepută în funcție de aceste caracteristici speciale ale câinilor adulți de rasă mică (1 - 10 kg) de la 8 ani în sus.

Caracteristici hrană Royal Canin Mini Adult +8:

Luptă împotriva semnelor de îmbătrânire: un complex sinergic de antioxidanți (vitamina C și E, polifenoli din struguri și ceai verde) reduce procesul de oxidare și astfel luptă împotria simptomelor îmbătrânirii.

Vitamina C: acest inhibator de oxidare are efecte în spațiul dintre celeule, și pe lângă toate beneficiile sale, sprijină și regenerarea vitaminei E care luptă împotriva radicalilor liberi. Deși câinii pot sintetiza singuri vitamina C, un supliment ajută foarte mult împotriva oxidării.

Vitamina E: această vitamină portejează celulele de atacurile radicalilor liberi. Numeroase studii pe oameni au demonstrat eficacitatea și rolul vitaminei E în combaterea anumitor boli.

Polifenoli din struguri și ceai verde: aceștia au efect antioxidant în celule protejând ADN-ul din nucleul celulei. Cu ajutorul polifenolilor, se reduce îmbătrânirea celulelor, riscul de cancer, boli ale inimii și circulației și riscul de infecții.

Menținerea greutății perfecte: L-carnitina stimuleasză metabolismul și arderea grăsimilor, astfel ajutând la menținerea greutății corporale ideale.

Gust îmbunătățit: nutrienții atenți selectați și aromele naturale asigură un grad de acceptare maxim. Textura specială, forma și mărimea bucățelelor de hrană mulțumesc chiar și animăluțele pretențioase.

Ingrediente:
Porumb, carne de pasăre, gluten din porumb, orez, grăsimi animale, proteine animale hidrolizate, izolat de proteine vegetale*, pulpă de sfeclă de zahăr, ulei de soia, ulei de limba mielului, ou pudră, drojdie, ulei de pește, minerale, fructo-oligo-zaharide, sodium phosphate, DL-metionină, polifenoli(din struguri și ceai verde), L-Carnitină.
*L.I.P.: Proteină selecţionată datorită gradului său ridicat de digestibilitate

CONSTITUENTI ANALITICI: Proteine: 27% - Grasime: 16% - Cenusa bruta: 4.7% - Celuloza bruta: 1.5%.

172980

Referinte specifice