Royal Canin - Royal Canin Mini Adult
  • Royal Canin - Royal Canin Mini Adult

Royal Canin Mini Adult

89,65 lei

Royal Canin Mini Adult este o hrana uscata completa pentru cainii adulti de talie mica, cu o greutate intre 1 si 10 kg si o varsta de peste 10 luni

Greutate
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrană completă pentru câini adulți de rasă mică (1 - 10 kg) între 10 luni-8 ani; protejează pielea și blana, menține greutatea optimă, reduce tartrul.

Dinții câinilor de rasă mică cresc mai aproape unii de alții decât cei ai raselor mari, astfel încât bacteriile și resturile de hrană se pot acumula mai ușor, formând un strat pe dinți din care se poate dezvolta tartrul. Câinii mici au și un maxilar inferior mai mic care riscă să se deterioreze în caz de parodontită.
Schimbare hrănii poate avea efecte negative asupra sistemul digestiv sensibil al câinilor de rasă mică și poate cauza flatulență sau/și scaun moale. Doar hrană ușor de digerat cu ingrediente de calitate superioară ar trebui oferită cățeilor.
Câinii mici pot avea pielea sensibilă. Acest lucru este cauzat în parte de o suprareacție a sistemului imunitar la alergeni și polen. Funcțiile de protecție ale pielii trebuie întărite printr-o nutriție potrivită.
30 - 40% dintre câinii mici sunt supraponderali. Excesul de greutate are consecințe negative asupra sănătății și chiar poate reduce speranța medie de viață a câinilor.

Hrana uscată Royal Canin Mini Adult este concepută conform acestor caracteristici ale câinilor mici (1 - 10 kg)cu vârsta peste 10 luni.

Beneficii:

Reduce tartrul: polifosfatul de sodiu neutralizează calciul din salivă și astfel îi limitează contribuția la apariția tartrului.

Protecție piele și blană: vitaminele și aminoacizii întăresc funcția de apărare a pielii și previn pătrunderea bacteriilo. Vitamina A, biotina, uleiul de pește, acidul linoleic și zincul contribuie la o blană strălucitoare și fără mătreață.

Gust îmbunătățit: nutrienții atenți selectați și aromele naturale asigură un grad de acceptare maxim. Textura specială, forma și mărimea bucățelelor de hrană mulțumesc chiar și animăluțele pretențioase.

Menținerea greutății perfecte: L-carnitina stimuleasză metabolismul și arderea grăsimilor, astfel ajutând la menținerea greutății corporale ideale.

Ingrediente:
porumb, carne de pasăre, făină de porumb, grăsimi animale, gluten de porumb, proteine animale (hidrolizate), vegetable, pulpă de sfeclă, drojdie, ulei de soia, ulei de pește, minerale, trifosfat de sodiu, L-lysine, ou pudră, DL-metionină, L-carnitină.
*L.I.P.: Proteină selecţionată datorită gradului său ridicat de digestibilitate


CONSTITUENTI ANALITICI: Proteine: 27% - Grasime: 16% - Cenusa bruta: 5.3% - Celuloza bruta: 1.3%

144160

Referinte specifice