Royal Canin - Royal canin Mini Starter Mother & Babydog
  • Royal Canin - Royal canin Mini Starter Mother & Babydog

Royal canin Mini Starter Mother & Babydog

117,00 lei
3 zile

Royal canin Mini Starter Mother & Babydog este o hrana uscata completa pentru cateii de talie mica si pentru femelele gestante

Greutate
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Royal Canin Mini Starter este special concepută pentru cățele gestante și căței de talie mică.


Greutatea și dimensiunea unei cățele gestante va crește foarte mult în ultimele 3-4 săptămâni de sarcină, iar ea va avea nevoie de mai multă hrană. Oferiți-i mai multe porții mici pe zi deoarece sarcina o împiedică să mănânce mult deodată.
În timpul lactației, cățelele au nevoie de o cantitate suficientă de hrană și multă apă pentru producția de lapte. O cantitate mare de hrană va preveni scăderea în greutate. Indiferent de dimensiunea puilor, o cățea lactantă are nevoie de 2-3 ori mai multă energie. Prin urmare, necesită o hrană cu un conținut caloric și de nutrienți potrivit pentru ea.
Cățeii pot fi hrăniți cu hrană semi-solidă de la vârsta de 3-4 săptămâni. Cățelușii sunt acum suficient de dezvoltați pentru a avea nevoie de mai puțin lapte matern și mai multă hrană solidă. Cățeii vor imita obiceiurile de hrănire ale mamei lor. În același timp, nevoia de energie a mamei va descrește și va avea nevoie de mai puțină hrană.

Royal Canin Mini Starter este o hrană uscată pentru câini de rasă mică între 4 si 10 kg.
Programul pentru naștere
, bazat pe cercetări profesioniste, este o soluție unică pentru cățea și puii ei în primele 5 etape din viață : gestație, naștere, lactație, înțărcare și creștere până la 2 luni. Formula Start Complex nutrienți valoroși și aditivi esențiali pentru digestia sănătoasă a cățeilor. În plus, sprijină și sistemul imunitar.


Caracteristici hrană Royal Canin Mini Starter:

pentru căței de talie mică între 4 și 10 kg

Pentru cățele gestante și lactante: cerințele lor speciale de nutriție sunt îndeplinite de hrana cu un conținut ridicat de nutrienți și energie.

Pentru căței de peste 4 săptămâni: un sprijin benefic pentru perioada de înțărcare între 3-4 săptămâni pana la 2 luni

252560

Referinte specifice