Royal Canin - Royal Canin X-Small Adult
  • Royal Canin - Royal Canin X-Small Adult

Royal Canin X-Small Adult

14,30 lei

Royal Canin X-Small Adult este o hrana uscata completa pentru cainii adulti de talie foarte mica, cu o greutate de pana in 4 kg si o varsta cuprinsa intre 8/10 luni si 8 ani.

Greutate
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrana completă pentru câini adulți de rase foarte mici (până la 4 kg) de la 10 luni până la 8 ani, digestie optimă prin proteinele L.I.P. și fibrele solubile, cu profilaxia tartrului.

Royal Canin X-Small Adult este o hrană uscată specializată pentru câinii de talie foarte mică de până la 4 kg.
Câinii miniaturali au nevoi nutriționale specifice din cauza taliei lor.
Dinții câinilor mici tind să fie foarte apropiați, făcând ca resturile de mâncare să se acumuleze și să creze condițiile ideale pentru dezvoltarea tartrului.
În plus, câinii de talie mică beneficiază de o hraă care ajută sistemele lor digestive sensibile.
Royal Canin X-Small Adult
oferă o rețetă specială și crochete cu dimensiuni mici care sporesc gustul și palatabilitatea pentru micuții noștri mofturoși.
Schimbările frecvente în dietă pot conduce la tulburări digestive și pot cauza diaree, flatulență sau constipație. Hrana pentru câinii de talie mică trebuie să fie ușor digerabilă, cu ingrediente selectate și fibre solubile.
Câinii de talie mică de până în 4 kg tind să aibă o piele sensibilă și o blană delicată. Aceasta se întâmplă în special din cauza reacției sistemului imunitar la alergenii și polenul din aer. Dieta potrivită poate crește rolul de barieră de protecție al pielii. O mâncare pentru câini cu combinația ideală de nutrienți, îmbogățită cu EPA/DHA, poate avea efecte benefice aupra pielii și blănii.

Beneficii:
Tranzit intestinal sanatos: Cainii de talie foarte mica sunt predispusi la probleme de tranzit intestinal si constipatie. O hrana cu un aport adaptat de fibre (inclusiv Psylium) usureaza tranzitul si contribuie la mentinerea calitatii materiilor fecale prin continutul de proteine L.I.P., cu grad mare de digestibilitate.
Frumusetea robei si piele sanatoasa: Prin continutul de acizi grasi EPA/DHA, aceasta hrana ajuta la mentinerea sanatatii pielii si robei.
Sanatatea tractului urinar: Intretine sanatatea tractului urinar al cainilor de talie foarte mica.
Sanatatea dentara: Incetineste procesul de formare al tartrului, cu ajutorul chelatorilor de calciu.

Ingrediente:
orez, carne de pasare deshidratata, porumb, grasimi de origine animala, faina de porumb, gluten de porumb, proteine de origine animala hidrolizate, izolat de proteine vegetale*, pulpa de cicioare, minerale, ulei de soia, coji si seminte de psylium (1%), drojdii, ulei de peste, Fructo-Oligo-Zaharide.
*L.I.P.: Proteină selecţionată datorită gradului său ridicat de digestibilitate

CONSTITUENTI ANALITICI: Proteine: 24% - Grasime: 18% - Cenusa bruta: 5.1% - Celuloza bruta: 1.7% - EPA/DHA: 2.5g/kg.

173340

Referinte specifice