Royal Canin - Royal Canin Maxi Joint Care
  • Royal Canin - Royal Canin Maxi Joint Care

Royal Canin Maxi Joint Care

76,45 lei

Royal Canin Maxi Joint Care este o hrana completa pentru cainii adulti de talie mare, ce prezinta sensibilitate articulara

Greutate
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

ROYAL CANIN CCN Maxi Joint Care este o hrană uscată pentru câini adulți, de talie mare, creată pentru a susține sănătatea articulațiilor.

Articulațiile sănătoase înseamnă ușurință în mișcare, un lucru esențial pentru o viață activă. Câinii de rase mari, în special cei activi, pot fi susceptibili la probleme articulare, ceea ce cauzează disconfort și împiedică mersul pe jos.

Maxi Joint Care este un aliment gustos, care protejează suplimentar oasele si articulațiile, menține vitalitatea și mobilitatea câinelui și îi permite sa se bucure de activitate: pentru prietenul tău patruped, asta înseamnă mai multă distracție.

Ingrediente: porumb, proteine ​​deshidratate de pasăre, grâu, grăsimi animale, fibre vegetale, izolat din proteine ​​vegetale, făină de porumb, orez, proteine ​​animale hidrolizate, făină de gluten de porumb, pulpă de sfeclă, ulei de pește, drojdie, minerale, ulei de soia, colagen hidrolizat (0,84%), sursă de luteină, hidrolizat de cartilaj (sursa de condroitina). * L.I.P.

Aditivi nutritivi per 1 kg: vitamina A: 16 500 UI, Vitamina D3: 1000 UI, E1 (fier): 42 mg, E 2 (iod) 4,2 mg, E4 (cupru) 13 mg, E5 (mangan): 55 mg, E6 (zinc ): 141 mg, E8 (seleniu): 0,08 mg, clinoptilolit de origine sedimentară 10 g extract de ceai verde (sursa de polifenoli): 2,5 mg, conservanți, antioxidanți,

Analiză: proteine ​​brute: 26%, uleiuri și grăsimi brute: 15%, fibre brute: 6,3%

ROYAL CANIN® Maxi Joitn Care este o hrană potrivită pentru câini cu greutatea între 26 și 44 kg și are un conținut redus de calorii pentru a proteja articulațiile de suprasolicitare.

În prezent, multe animale de companie suferă de exces de greutate, ceea ce provoacă o presiune suplimentară asupra articulațiilor. Formula Joint Care menține greutatea corporală normală a câinelui.

Colagenul, care stă la baza construcției articulațiilor, este doar unul dintre mai multe substanțe nutritive conținute în rețetă: consolidează cartilajul și susțin metabolismul. Hrana conține, de asemenea, antioxidanți care sprijină celulele.

Crochetele au fost special dezvoltate având în vedere structura și rezistența dinților raselor mari. 

Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt: 97% dintre stăpâni au fost mulțumiți de acest produs după 28 de zile de utilizare.

271830

Referinte specifice