- Royal Canin Maxi Sterilised
  •  - Royal Canin Maxi Sterilised

Royal Canin Maxi Sterilised

76,45 lei

Royal Canin Maxi Sterilised este o hrana completa pentru cainii adulti de talie mare sterilizati

Greutate
Cantitate
Stoc epuizat

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

ROYAL CANIN CCN Maxi Sterilised este o hrană uscată pentru câini adulți, de talie mare, după sterilizare/castrare. 

După procedura de sterilizare, metabolismul câinelui încetinește, în timp ce apetitul său poate rămâne neschimbat. Menținerea unei greutăți corporale optime a cainelui tău poate deveni o adevărată provocare, așa că îi poți oferi un aliment complet de înaltă calitate, care ajută la menținerea siluetei ideale.

Ingrediente: porumb, proteine ​​de pasare deshidratate, gluten de grâu, porumb, fibre vegetale, proteine ​​hidrolizate animale, grăsimi animale, izolat proteic din vegetale, pulpă de sfeclă de zahăr, ulei de pește, drojdie și părți de ulei de soia, minerale, psyllium și ulei de semințe (hidrolizat de crustacee - sursă de glucozamină), extract de gălbenele (sursă de luteină), hidrolizat de cartilaj (sursa condroitină). * L.I.P. 

Aditivi nutritivi per 1 kg: vitamina A: 24 000 UI, Vitamina D3: 1100 UI, E1 (fier) ​​35 mg, E2 (iod) 3,6 mg, E4 (cupru) 11 mg, E5 (mangan): 46 mg, E6 (zinc) 135 mg, E8 (seleniu): 0,06 mg L-carnitină 200 mg, clinoptilolit de origine sedimentară 10 g, conservanți, antioxidanți,

Analiză: proteine ​​brute: 28%, uleiuri și grăsimi brute: 13%, fibre brute: 6,7%

ROYAL CANIN® Maxi Sterilised este o hrană potrivită pentru câinii sterilizați cu o greutate între 26 și 44 kg, care promovează senzația de sațietate, fără riscul de dezvoltare a excesului de greutate.

Royal Canin alege cu atenție materiile prime, în special proteinele. Numai proteinele de cea mai înaltă calitate sunt folosite, adaptate la nevoile specifice ale câinelui. ROYAL CANIN® Sterilised Maxi este bogat în proteine ​​digerabile care mențin bunăstarea câinelui, în timp ce grăsimile și caloriile (energia) sunt reduse corespunzător. Conținutul moderat de grăsimi ajută câinele să-și mențină greutatea corporală normală și să evite problemele de sănătate legate de excesul de greutate.

Combinația optimă de fibre dietetice promovează senzațiaa de sațietate.

Nu ne credeți peste cuvânt: a fost demonstrat științific că hrana Sterilised Maxi are un conținut caloric cu aproximativ 14% mai mic decât alte tipuri de hrană

Programul de nutriție Sterilised Maxi include două produse: crochetele gustoase și pateul delicios. 

271900

Referinte specifice