Royal Canin - Royal Canin Medium Sterilised
  • Royal Canin - Royal Canin Medium Sterilised

Royal Canin Medium Sterilised

104,27 lei
3 zile

Royal canin Medium Sterilised este o hrana completa pentu cainii de talie medium sterilizati

Greutate
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

ROYAL CANIN CCN Medium Sterilised este o hrană uscată pentru câini adulți, de talie medie, după sterilizare/castrare. 

După procedura de sterilizare, metabolismul câinelui încetinește, în timp ce apetitul său poate rămâne neschimbat. Menținerea unei greutăți corporale optime a cainelui tău poate deveni o adevărată provocare, așa că îi poți oferi un aliment complet de înaltă calitate, care ajută la menținerea siluetei ideale.

Ingrediente: porumb, proteine ​​deshidratate de pasăre, fibre de grâu, proteină vegetală hidrolizată, grăsimi animale, gluten de porumb, izolat din proteine ​​vegetale, pulpă de sfeclă, drojdie, ulei de pește, ulei de soia, minerale, psyllium si seminte, fructo extract de drojdie (mannooligosaccharide), ulei de limba mielului, extract de gălbenele (sursa de luteină). * L.I.P.

Aditivi nutritivi per 1 kg: vitamina A: 21 000 UI, Vitamina D3: 1000 UI, E1 (fier): 37 mg, E 2 (iod) 3,7 mg, E4 (cupru) 11 mg, E5 (mangan): 48 mg, E6 (zinc ): 135 mg, E8 (seleniu): 0,06 mg L-carnitină 200 mg, clinoptilolit de origine sedimentară: 5 g, conservanți, antioxidanți,

Analiză: proteine ​​brute: 28%, uleiuri și grăsimi brute: 13%, fibre brute: 6,4%

ROYAL CANIN® Medium Sterilised este o hrană potrivită pentru câinii sterilizați, cu o greutate între 11 și 25 kg, care promovează senzația de sațietate, fără riscul de dezvoltare a excesului de greutate.

Royal Canin alege cu atenție materiile prime, în special proteinele. Numai proteinele de cea mai înaltă calitate sunt folosite, adaptate la nevoile specifice ale câinelui. ROYAL CANIN® Sterilised Medium este bogat în proteine ​​digerabile care mențin bunăstarea câinelui, în timp ce grăsimile și caloriile (energia) sunt reduse corespunzător. Conținutul moderat de grăsimi ajută câinele să-și mențină greutatea corporală normală și să evite problemele de sănătate legate de excesul de greutate.

Combinația optimă de fibre dietetice promovează senzația de sațietate.

Nu ne credeți peste cuvânt: a fost demonstrat științific că hrana Sterilised Medium are un conținut caloric cu aproximativ 10% mai mic decât alte tipuri de hrană

Programul de nutriție Sterilised Medium include două produse: crochetele gustoase și pateul delicios. 

272000

Referinte specifice