Royal Canin - Royal Canin Mini Sterilised
  • Royal Canin - Royal Canin Mini Sterilised

Royal Canin Mini Sterilised

31,90 lei

Royal Canin Mini Sterilised este o hrana completa pentru cainii adulti de talie mica sterilizati

Greutate
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

ROYAL CANIN Mini Sterilised este o hrană uscată pentru câini adulți, de talie mică, după sterilizare/castrare. 

După procedura de sterilizare, metabolismul câinelui încetinește, în timp ce apetitul său poate rămâne neschimbat. Menținerea unei greutăți corporale optime a câinelui tău poate deveni o adevărată provocare, așa că îi poți oferi un aliment complet de înaltă calitate, care ajută la menținerea siluetei ideale.

ROYAL CANIN® Mini este potrivită pentru câinii sterilizați, cu o greutate de până la 10 kg. Conține componente de înaltă calitate, sporind senzația de sațietate, iar câinele își menține silueta.

Ingrediente: porumb, proteine ​​de pasare deshidratate, grâu, hidrolizat de proteine ​​animale, gluten de porumb, fibre vegetale, izolat proteic vegetal, grăsimi animale, pulpă de sfeclă de zahăr, drojdie, ulei de pește, ulei de soia, psyllium si seminte, fructo-oligozaharide, minerale, ulei de bora, sursă de luteină. * L.I.P.

Aditivi nutritivi per 1 kg: vitamina A: 22 000 UI, Vitamina D3: 1000 UI, E1 (fier): 40 mg, E 2 (iod) 4 mg, E4 (cupru): 12 mg, E5 (mangan): 52 mg, E6 (zinc) 156 mg, E8 (seleniu): 0,07 mg L-carnitină 200 mg, klinoptynolit origine sedimentară: 5 g, conservanți, antioxidanți,

Analiză: proteină brută: 30%, uleiuri și grăsimi: 13%, fibră brută: 6,6%

ROYAL CANIN® Sterilized Mini conține o combinație optimă de fibre digestive care susțin tranzitul intestinal adecvat. În plus, promovează sentimentul de sațietate, care ajută la reducerea cererii de gustări.

Rețeta conține niveluri reduse de grăsime pentru a menține greutatea normala a câinelui si pentru a evita problemele de sănătate asociate cu supraponderalitatea.

În plus, alimentele ROYAL CANIN® Mini sunt bogate în proteine, pentru a asigura menținerea masei musculare, în timp ce conținutul de calorii (energie) este redus în mod corespunzător.

Nu ne crede pe cuvânt: este demonstrat științific faptul că ROYAL CANIN® Mini are un conținut caloric de aproximativ 14% mai mic decât alte tipuri de hrană.

Programul de nutriție Sterilised include două produse: crochetele delicioase și pateul gustos. 

272280

Referinte specifice