Royal Canin - Royal Canine Medium Light Weight Care
  • Royal Canin - Royal Canine Medium Light Weight Care

Royal Canine Medium Light Weight Care

76,45 lei

Royal Canine Medium Light Weight Care este o hrana completa pentru cainii adulti de talie medie cu greuatea cuprinsa intre 11 si 25 kg si o varsta de peste 12 luni, ce prezinta tendinta de a lua in greutate

Greutate
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrană completă pentru câinii adulți de talie medie cu greutatea cuprinsă între 11 și 25 kg și vârsta peste 12 luni ce prezintă tendința de a lua în greutate.

APORT CALORIC SCĂZUT
Excesul de greutate poate afecta starea generală de sănătate a câinelui tău. MEDIUM LIGHT WEIGHT CARE este o formulă nutrițională echilibrată cu precizie, ce ajută la atingerea și menținerea greutății optime. Conţinutul ridicat de proteine* (27%) protejează condiţia masei musculare, iar aportul scăzut de grăsimi* (11%) limitează creșterea în greutate. Având un aport caloric redus cu 20%* și un conținut îmbogățit de L-carnitină, această rețetă stimulează metabolizarea rezervelor de grăsime. *Comparativ cu aportul energetic al unei hrane de întreținere

SENZAȚIE DE SAȚIETATE
MEDIUM LIGHT WEIGHT CARE previne senzaţia de foame între mese cu ajutorul fibrelor special selecţionate pentru durata lor prelungită de digestie.

COMPLEX DE ANTIOXIDANŢI
O combinaţie de antioxidanţi cu acţiune sinergică care favorizează neutralizarea radicalilor liberi.

COMPOZIŢIE: proteină deshidratată de pasăre, porumb, fibre vegetale, orz, grâu, gluten de porumb, grăsimi animale, orez, proteine animale hidrolizate, pulpă de sfeclă, pudră de celuloză, drojdii, ulei de peşte, minerale, Fructo-Oligo-Zaharide (FOS), ulei de soia, extract de drojdie (sursa de Manan-Oligo-Zaharide).
ADITIVI (per kg): Aditivi nutriţionali: Vitamina A: 22000 UI, Vitamina D3: 1000 UI, E1 (Fier): 34 mg, E2 (Iod): 3,4 mg, E4 (Cupru): 10 mg, E5 (Mangan): 44 mg, E6 (Zinc): 131 mg, E8 (Seleniu): 0,05 mg, L-carnitină: 200 mg - Conservanţi - Antioxidanţi.
CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine: 27% - Grăsimi: 11% - Cenușă: 4,9% - Celuloză brută: 10,5%.

271990

Referinte specifice