Royal Canin - Royal Canin Mini Light Weight Care
  • Royal Canin - Royal Canin Mini Light Weight Care

Royal Canin Mini Light Weight Care

31,90 lei

Royal Canin Mini Light Weight Care este o hrana completa pentru cainii adulti de talie mica, cu o greutate de pana la 10 kg si o varsta de peste 10 luni, ce prezinta tendinta de ingrasare

Greutate
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

ROYAL CANIN Mini Light Weight Care este o hrană uscată pentru câini adulți, de talie mică, cu tendință de supraponderalitate.

Mulți câini supraponderali suferă din cauza presiunii suplimentare exercitate asupra articulațiilor. Grație substanțelor nutritive de înaltă calitate, câinele va ajunge la silueta perfectă și își va menține greutatea ideală. Hrana este potrivită pentru câinii adulți cântărind până la 10 kg și ajută la prevenirea excesului de greutate.

Rețeta unică include acizi grași omega 3, incluzând EPA si DHA, care susțin articulațiile câinelui.

Ingrediente: proteină deshidratată de pasăre, porumb, orz, orez, izolat din proteine ​​vegetale, gluten de porumb, proteine ​​hidrolizate animale, fibre vegetale, grăsimi animale, pulpă de sfeclă, pudră de celuloză, minerale, ulei de pește, drojdie și părți ale acestora, coji de soia și semințe de psyllium, fructooligozaharide, ulei de borage, sursă de luteină. * L.I.P

Aditivi nutritivi per 1 kg: vitamina A: 22 000 UI, Vitamina D3: 1000 UI, E1 (fier): 36 mg, E 2 (iod) 3,6 mg, E4 (cupru) 11 mg, E5 (mangan): 47 mg, E6 (zinc ): 136 mg, E8 (seleniu): 0,04 mg, conservanți, antioxidanți

Analiză: proteine ​​brute: 30%, uleiuri și grăsimi brute: 11%, fibre brute: 6,6%

Rețeta cu gust delicios ajută câinele să-și mențină masa musculară datorită proteinelor sale foarte digerabile. Royal Canin ia în serios alegerea materiilor prime, în special a proteinelor, folosind doar proteine ​​de cea mai bună calitate adaptate nevoilor specifice ale câinelui.

Pentru a asigura tranzitul intestinal adecvat și a promova sațietatea, hrana conține o combinație optimă de fibre dietetice solubile și insolubile.

Mâncare conține, de asemenea, acizi grași omega 3, inclusiv EPA și DHA, care ajută la sprijinirea articulațiilor câinelui.

Programul de îngrijire Light Weight Mini include două produse: crochetele gustoase și pateul delicios.

Nu ne credeți pe cuvânt: a fost demonstrat științific că hrana Light Weight Mini are un conținut de grăsime cu 31% mai mic față de alte tipuri de hrană. 

272210

Referinte specifice