Royal Canin - Royal Canin Maxi Digestive Care
  • Royal Canin - Royal Canin Maxi Digestive Care

Royal Canin Maxi Digestive Care

76,45 lei

Royal Canin Maxi Digestive Care este o hrana completa pentru cainii adulti de talie mare, cu greutatea cuprinsa intre 26 kg si 44kg si o varsta de peste 15 luni, ce prezinta sensibilitate digestiva

Greutate
Cantitate
Stoc epuizat

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

ROYAL CANIN Maxi Digestive Care este o hrană uscată completă pentru câinii adulți de rase mari, cu tractul digestiv sensibil.

Pentru câinii cu un tract digestiv sensibil, această dietă concepută special conține cantitatea adecvată de proteine, grăsimi esențiale, vitamine și minerale, promovează sănătatea și bunăstarea câinelui.

Ingrediente: proteine deshidratate ​​de pasăre, orez, făină, grăsimi animale, izolat din proteine ​​vegetale, grâu, proteine ​​animale hidrolizate, orz, gluten de porumb, fibre vegetale, pulpă de sfeclă, ulei de pește, ulei de soia, minerale, psyllium și ulei de semințe, limba mielului, extract de gălbenele (sursa de luteină), hidrolizat de crustacee (sursa de glucozamina), hidrolizat de cartilaj (sursa condroitină). * L.I.P.

Aditivi nutritivi per 1 kg: vitamina A: 19 000 UI, Vitamina D3: 800 UI, E1 (fier): 38 mg, E 2 (iod) 3,8 mg, E4 (cupru): 12 mg, E5 (mangan): 50 mg, E6 (zinc ): 133 mg, E8 (seleniu): 0,06 mg, clinoptilolit de origine precipitantă: 10 g, conservanți, antioxidanți

Analiză: proteine ​​crude: 28%, uleiuri și grăsimi brute: 18%, fibre crude: 2,9%

 

ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi este special creat pentru câinii cu un tract digestiv sensibil, cântărind între 26 și 44 kg. Datorită sensibilității sporite a raselor mari la creșterea fermentației în intestin, scaunele moi pot fi o problemă comună.

ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi conține substanțe nutritive de înaltă calitate în proporții favorabile confortului digestiv și absorbției mai bune. Rețeta conține un set de prebiotice care promovează flora bacteriană intestinală normală și forma corespunzătoare a scaunului.

ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi este un produs alimentar produs printr-o tehnologie specială de tratare termică, care oferă ingredientelor o digestibilitate mai bună. În plus, controalele regulate și riguroase ale calității confirmă o digestibilitate ridicată a hranei pentru animale.

Prebioticele sunt substanțe nutritive esențiale deoarece acestea hrănesc flora intestinală bacteriană. După cum știți, bacteriile intestinale joacă un rol important în menținerea sănătății tractului digestiv și a întregului organism.

 

Programul de nutriție Digestive Care include două produse: crochetele gustoase și pateul delicios.

Nu ne credeți pe cuvânt: eficacitatea Digestive Care Maxi a fost demonstrată științific: 97% din câini ajung să aibă excremente normale.

271820

Referinte specifice