Royal Canin - Royal Canin Medium Digestive Care
  • Royal Canin - Royal Canin Medium Digestive Care

Royal Canin Medium Digestive Care

104,27 lei
3 zile

Royal Canin Medium Digestive Care este o hrana completa pentru caini adulti de talie medie, cu o greutate cuprinsa intre 11 kg si 25 kg si o varsta de peste 12 luni, ce prezinta sensibilitate digestiva

Greutate
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

ROYAL CANIN Medium Digestive Care este o hrană uscată completă pentru câini adulți, de talie mijlocie, cu un tract digestiv sensibil.

Disconfortul digestiv este neplăcut pentru oricine, inclusiv pentru câini. Un sistem digestiv sănătos înseamnă, de asemenea, cea mai bună absorbție a nutrienților din alimente, menținând bunăstarea câinelui.

ROYAL CANIN® Digestive Care Medium este potrivit pentru câini cu un tract digestiv sensibil, cu o greutate corporală cuprinsă între 11 și 25 kg.

Rețeta dietei Diegstive Care, dezvoltată special cu nutrienți activi, conține un set de prebiotice care promovează flora intestinală normală. Prebioticele sunt substanțe nutritive necesare pentru a hrăni microflora intestinală, care joacă un rol important în menținerea stării de sănătate a întregului tract gastro-intestinal.

Ingrediente: orez, proteina de pasare deshidratata, făină de grâu, grăsimi animale, gluten de grâu, porumb, izolat din proteine ​​vegetale, orz, proteine ​​animale hidrolizate, pulpă de sfeclă, ulei de soia, săruri minerale, ulei de pește, fibre vegetale, fructo-oligozaharide, extract de drojdie (sursa mannooligosachacharide), ulei de borage, sursă de luteină. * L.I.P.

Aditivi nutritivi per 1 kg: vitamina A: 22 000 UI, Vitamina D3: 1000 UI, E1 (fier): 38 mg, E 2 (iod) 3,8 mg, E4 (cupru): 12 mg, E5 (mangan): 49 mg, E6 (zinc ): 132 mg, E8 (seleniu): 0,06 mg, clinoptilolit de origine precipitantă: 10 g, conservanți, antioxidanți

Analiză: proteină brută: 25%, uleiuri și grăsimi brute: 18%, fibre brute: 1,8%

Royal Canin utilizează doar proteine ​​de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale câinelui. Datorită controalelor regulate și riguroase ale calității, nutrienții utilizați în rețetă sunt mult mai susceptibili la digestie.

In plus, ROYAL CANIN® Digestive Care conține un amestec optim de fibre solubile si insolubile.

Programul de nutriție Digestive Care include două produse: crochetele gustoase și pateul delicios.  

Nu ne credeți pe cuvânt: eficacitatea Digestive Care a fost demonstrată științific: 91% din câini ajung să aibă excremente normale.

271950

Referinte specifice