Royal Canin - Royal Canin mini Digestive Care
  • Royal Canin - Royal Canin mini Digestive Care

Royal Canin mini Digestive Care

31,90 lei

Royal Canin mini Digestive Care este o hrana completa pentru cainii adulti de talie mica, cu o greutate de pana la 10 kg si o varsta de peste 10 luni, ce prezinta sensibilitate digestiva

Greutate
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

ROYAL CANIN Mini Digestive Care este o hrană uscată completă pentru câini adulți (peste 10 luni) de rase mici, cu un tract digestiv sensibil.

Asigură o digestie optimă, datorită prezenței proteinei foarte digerabile (L.I.P) și îmbunătățește consistența fecalelor.Conține substanțe nutritive de înaltă calitate, în proporții care asigură o digestie adecvată și o absorbție mai bună, sprijinind sistemul digestiv al câinelui.

ROYAL CANIN® Digestive Care Mini este o hrană cu palatabilitate ridicată, adecvată pentru câini cu greutate de până la 10 kg, a cărei rețetă a fost dezvoltată special pentru câini cu tractul digestiv sensibil.

Câinii mici au tendința de a suferi de constipație. Utilizarea unei combinații optime de fibre solubile și insolubile ajută la reducerea fermentației bacteriene în intestin și susține tranzitul intestinal normal. Prebioticele favorizează menținerea microflorei corecte. Royal Canin alege foarte atent materiile prime, în special proteinele. În compoziție sunt folosite doar proteine de cea mai înaltă calitate, adaptate la nevoile specifice ale câinelui. 

Mulți ani de experiență și îmbunătățiri continue garantează utilizarea celor mai recente cunoștințe despre cele mai bune tehnologii de producție. Procesul de tratament termic îmbunătățește digestibilitatea nutrienților. Gradul ridicat de digestibilitate este confirmat periodic, datorită unor controale riguroase ale calității.

Programul de nutriție Digestive Care include două produse: crochete gustoase și pateu delicios!

Nu ne credeți pe cuvânt: ROYAL CANIN® Mini digestive care ajută la obținerea unei consistențe optime a excrementelor la 92% dintre câini care o utilizează. Asta înseamnă că eficacitatea produsului ROYAL CANIN® Digestive Care Mini a fost confirmată.

Ingrediente: proteină deshidratată de pasăre, orez, grăsimi animale, proteine ​​animale hidrolizate, izolat proteic vegetal, făină de grâu, grâu, orz, făină de porumb, gluten, pulpă de sfeclă, drojdie, ulei de pește, ulei de soia, fibre vegetale, minerale, fructooligozaharide, extract de gălbenele (sursa de luteina). * L.I.P.

Aditivi nutritivi per 1 kg: Vitamina A: 30 500 UI, Vitamina D3: 800 UI, E1 (fier): 37 mg, E 2 (iod) 3,7 mg, E4 (cupru) 11 mg, E5 (mangan): 48 mg, E6 (zinc ): 135 mg, E8 (seleniu): 0,08 mg, clinoptilolit de origine sedimentară: 10 g, conservanți, antioxidanți

Analiză: proteine ​​brute: 30%, uleiuri și grăsimi brute: 22%, fibre brute: 1,8%

272080

Referinte specifice