Royal Canin - Royal Canin Mini Dermaconfort
  • Royal Canin - Royal Canin Mini Dermaconfort

Royal Canin Mini Dermaconfort

31,90 lei

Royal Canin Mini Dermaconfort este o hrana completa pentru cainii adulti de talie mica cu o greutate cuprinsa intre 4 kg si 10 kg si varsta de peste 10 luni, ce prezinta sensibilitate cutanata, iritatii, matreata, exces de sebum, caderea parului sau mancarimi la nivelul pielii

Greutate
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

ROYAL CANIN Mini Dermacomfort este o hrană uscată completă pentru câini adulți, de talie mare, cu piele sensibilă, predispusă la iritații și alergii.

Iritarea pielii este un motiv frecvent al vizitelor la clinicile veterinare. Hipersensibilitatea sau pruritul înseamnă zgârierea frecventă și deteriorarea ulterioară a pielii care poate duce la infecție.

Nutriția adecvata poate ajuta la menținerea pielea câinelui în cea mai bună condiție și ajută la asigurarea bunăstării patrupedului.

Ingrediente: orez, proteina vegetală izolată *, grâu, grăsimi animale, gluten de porumb, boabe de ovăz, porumb, hidrolizat de proteine animale, săruri minerale, ulei de soia, pulpă de sfeclă, ulei de pește, semințe de in, fructooligozaharide, mono- și digliceride de acizi palmitic și stearic esterificată cu acid citric, ulei de porumb, sursă de luteină. L.I.P. *

Aditivi nutritivi per 1 kg: vitamina A: 29.000 UI, vitamina D3: 800 UI, E1 (fier): 67 mg, E2 (iod): 5.4 mg E4 (cupru): 13 mg, E5 : 146 mg, E8 (seleniu): 0,17 mg, conservanți, antioxidanți

Analiză: proteine brute: 25,5%, uleiuri și grăsimi brute: 17%, fibre brute: 1,4%

ROYAL CANIN® Dermacomfort Mini conține substanțe nutritive active care susțin sănătatea pielii câinelui. Îmbogățită cu omega 3 și omega 6 pentru a sprijini reducerea iritării pielii, reducând sensibilitatea la pericolele de mediu. Aceste substanțe nutritive sprijină și sănătatea și frumusețea blănii.

Hrana este potrivită pentru câinii cu greutatea până la 10 kg. Crochetele au fost special dezvoltate ținând cont de structura și rezistența dinților raselor mici.

Royal Canin selectează foarte atent materiile prime, în special proteinele. Rețeta conține doar proteine de cea mai înaltă calitate, adaptate la nevoile specifice ale câinelui.

Programul de nutriție Dermacomfort include două produse: crochetele delicioase și pateul gustos.

Nu ne credeți pe cuvânt: efectele benefice ROYAL CANIN® Dermacomfort Mini au fost confirmată. Eficacitatea rețetei a fost studiată și dovedită științific în laboratoarele Royal Canin. Un procent de 91% dintre stăpâni au fost mulțumiți de rezultat după două luni.

272020

Referinte specifice