Royal Canin - Royal Canin Mini Exigent
  • Royal Canin - Royal Canin Mini Exigent

Royal Canin Mini Exigent

31,90 lei

Royal Canin Mini Exigent este o hrana completa pentru cainii adulti, cu o greutate de pana in 10 kg si o varsta de peste 10 luni, ce au apetit capricios

Greutate
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

ROYAL CANIN Mini Exigent este o hrană uscată completă pentru câini adulți, de talie mică, pretențioși, cu gusturi exigente. 

În timpul mesei, câinele evaluează mirosul, dimensiunea crochetele și textura mâncării. Câinele trebuie să mănânce alimente sănătoase, nu doar gustările pe care le caută atunci când refuză o masă. De aceea, are nevoie de o hrană sănătoasă și hrănitoare, care satisface în același timp cele mai pretențioși câini. 

Hrana ROYAL CANIN® Mini Exigent, potrivită pentru câini cu o greutate de până la 10 kg, este bogată in substanțe nutritive valoroase, de care câinele are nevoie pentru o viață sănătoasă.

ROYAL CANIN® Mini Exigent cu o textură crocantă, conține pernuțe cu o umplutura nutritivă și aromată. Crocheta fragilă a fost acoperită cu un exterior gustos, iar umplutura ei este absolut delicioasă.

Ingrediente: proteină deshidratată de pasăre, grăsimi animale, orez, izolat proteic vegetal, aburit făină de grâu, făină de porumb, proteine ​​hidrolizate animale, fibre vegetale, pulpă de sfeclă, minerale, ulei de pește, fructooligozaharide, ulei de limba mielului, extract de gălbenele (sursa de luteină ). * L.I.P.

Aditivi nutritivi per 1 kg: vitamina A: 29 500 UI, Vitamina D3: 800 UI, E1 (fier): 38 mg, E 2 (iod) 3,9 mg, E4 (cupru): 12 mg, E5 (mangan): 50 mg, E6 (zinc ): 133 mg, E8 (seleniu): 0,08 mg, conservanți, antioxidanți

Analiză: proteine ​​brute: 30%, uleiuri și grăsimi brute: 22%, fibre brute: 2,6%

 

Hrana acoperă 100% nevoia organismului de proteine de înaltă calitate, grăsimi, fibre, vitamine si minerale necesare pentru sănătatea si bunăstarea câinelui tău.

Programul de nutriție Exigent include două produse: crochete delicioase și pateu gustos.

Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt: efectele benefice au fost confirmate științific. Eficacitatea rețetei a fost studiată și dovedită științific în laboratoarele Royal Canin. Chiar și 99% dintre câini au preferat cu siguranță acest produs.

272160

Referinte specifice