- Royal Canin Mini Urinary Care
  •  - Royal Canin Mini Urinary Care

Royal Canin Mini Urinary Care

31,90 lei

Royal Canin Mini Urinary Care este o hrana completa pentru cainii adulti, cu greutatea de pana la 10 kg si varsta de peste 10 luni, predispusi sensibilitatilor urinare

Greutate
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

ROYAL CANIN Mini Urinary Care este o hrană uscată completă pentru câini adulți, de talie mică, creată special pentru protecția tractului urinar inferior.

Probleme cu sistemul urinar la câini nu sunt neobișnuite. Atunci când câinele nu bea suficientă apă, urina lui poate deveni prea concentrată. Componentele minerale din urină pot forma cristale, ceea ce duce la formarea de pietre urinare dureroase. O dietă adecvată te ajută să protejezi sistemul urinar al câinelui și te ajută să reduci riscul de pietre urinare. Mai puține probleme, confort sporit al vieții.

ROYAL CANIN® Urinary Care Mini este destinată câinilor cu tract urinar sensibil, cu o greutate de până la 10 kg.

Ingrediente: făină de porumb, proteine ​​de pasare deshidratate, grăsimi animale, orez, proteine ​​animale hidrolizate, izolat proteic vegetal, grâu, porumb, pulpă de cicoare, minerale, praf de ou, fibre vegetale, pulbere de celuloză, extract de gălbenele (sursa de luteină). * L.I.P.

Aditivi pentru 1 kg: vitamina A: 15 500 UI, Vitamina D3: 1000 UI, E1 (fier): 54 mg, E 2 (iod) 4,8 mg, E4 (cupru) 13 mg, E5 (mangan): 60 mg, E6 (zinc ): 137 mg, E8 (seleniu): 0,09 mg, conservanți, antioxidanți

Analiză: proteine ​​brute: 27%, uleiuri și grăsimi brute: 16%, fibre brute: 2,5%

Formula favorizează creșterea aportului de apă, ceea ce oferă un avantaj dublu. Primele rezultate se observă în frecvența crescută a urinării, iar în continuare se poate observa urina diluată, care creează un mediu nefavorabil pentru apariția pietrelor și inhibă formarea de calculi urinari.

Programul de nutriție Urinary Care include două produse: crochetele gustoase și pateul delicios.

Nu ne credeți pe cuvânt: ROYAL CANIN® Urinary Care Mini a fost testat științific și este dovedit faptul că mărește diluția urinei cu 21% comparativ cu alte tipuri de hrană pentru câini. 

273250

Referinte specifice