Royal Canin - Royal Canin Mini Coat Care
  • Royal Canin - Royal Canin Mini Coat Care

Royal Canin Mini Coat Care

31,90 lei

Royal Canin Mini Coat Care este o hrana completa pentru cainii adulti de talie mica, cu o greutate de pana la 10 kg si o varsta de peste 10 luni, ce au blana terna si aspra

Greutate
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrană uscată completă pentru câini de talie mică (cu o greutate de până la 10 kg), cu un complex special pentru îngrijirea blănii mate și fragile.

Îmbogățit cu omega 3 și omega 6, care hrănesc pielea și părul. Formula conține, de asemenea, ulei de borage bogat în GLA pentru hrănirea pielii.

Conține aminoacizi, tirozină și fenilalanină, esențiale pentru producerea de melanină responsabilă pentru culoarea stratului de blană. 

Programul de nutriție Coat Care include două produse: crochete gustoase și pateu delicios. 

Nu ne crede pe cuvânt: îngrijirea Coat Care Mini a fost confirmată. Eficacitatea rețetei a fost demonstrată prin teste științifice: după 28 de zile de utilizare a produsului, blana devine mai lucioasă.

Ingrediente: proteină deshidratată de păsări de curte, orez, proteină vegetală izolată, făină de grâu, porumb, grăsimi animale, hidrolizat de proteine animale, grâu, gluten de porumb, pulpă de sfeclă de soia, drojdii și părți ale acestora, praf de celuloză, fructooligozaharide, ulei de biscuiți, extract de catifea ridicată (sursă de luteină).

Aditivi nutritivi (pentru 1 kg de produs): Vitamina A: 24500 UI, Vitamina D3: 800 UI, E1 (Fier): 51 mg, E2 (Iod): 4.5 mg, E4 (Mangan): 56 mg, E6 (zinc): 127 mg, E8 (seleniu): 0,07 mg, L-tirozină: 10 mg - Conservanți - Antioxidanți.

272470

Referinte specifice