Royal Canin - Royal Canin Maxi Dental Care
  • Royal Canin - Royal Canin Maxi Dental Care

Royal Canin Maxi Dental Care

76,45 lei

Royal Canin Maxi Dental Care este o hrana completa pentru cainii adulti de talie mare, cu o greutate cuprinasa intre 26 si 44 kg si varsta peste 15 luni, predispusi sensibilitatilor dentare

Greutate
Cantitate
Stoc epuizat

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

ROYAL CANIN Maxi Dental Care este o hrană uscată pentru câini adulți, de talie mare, creată pentru a reduce formarea tartrului.

Dinții câinelui trebuie să-i servească toată viața, deci au nevoie de o protecție adecvată. După terminarea mesei, bacteriile se depun pe dinții câinilor. Dacă acestea nu sunt îndepărtate în timpul curățării dinților, ele formează placă, care se transformă repede în tartru și reprezintă o amenințare pentru sănătatea câinelui.

ROYAL CANIN® Dental Care Maxi este potrivit pentru câini care cântăresc între 26 și 44 kg. Rețeta unică cu gust intens protejează dinții câinilor.

Ingrediente: făină de porumb, proteine ​​deshidratate de pasăre, orez, grăsimi animale, proteine ​​animale hidrolizată, fibre vegetale, pulpă de sfeclă, minerale, celuloză pulbere

Aditivi nutritivi per 1 kg: vitamina A: 15 500 UI, Vitamina D3: 1000 UI, E1 (fier): 39 mg, E 2 (iod) 3,9 mg, E4 (cupru): 12 mg, E5 (mangan): 51 mg, E6 (zinc): 128 mg, E8 (seleniu): 0,06 mg, trifosfat pentasodic: 3,5 mg, conservanți, antioxidanți

Analiză: proteine ​​brute: 23%, uleiuri și grăsimi brute: 16%, fibre brute: 2,8%

Textura crochetei permite îndepărtarea depozitelor de pe suprafața dinților atunci când câinele ronțăie crochetele. Fiecare masă oferă un efect de curățare a dinților.

Programul de nutriție pentru Dental Care include două produse: crochetele gustoase și pateul delicios. 

Nu trebuie ne credeți pe cuvânt, efectele benefice ale ROYAL CANIN® Dental Care au fost demonstrate științific: s-a observat o reducere a formării tartrului cu până la 75%.

272360

Referinte specifice