Royal Canin - Royal Canin Mini Dental Care
  • Royal Canin - Royal Canin Mini Dental Care

Royal Canin Mini Dental Care

31,90 lei

Royal Canin Mini Dental Care este o hrana uscata pentru cainii adulti de talie mica, cu o greutate de pana in 10 kg si o varsta de peste 10 luni, predispusi densibilitatilor dentare

Greutate
Cantitate
Stoc epuizat

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

ROYAL CANIN Mini Dental Care este o hrană uscată pentru câini adulți de talie mică. Formula este creată special pentru îngrijirea dinților și pentru reducerea și limitarea formării tartrului.

Dinții câinelui trebuie să-i servească toată viața, deci au nevoie de o protecție adecvată. După terminarea mesei, bacteriile se depun pe dinții câinilor. Dacă acestea nu sunt îndepărtate în timpul curățării dinților, ele formează placă, care se transformă repede în tartru și reprezintă o amenințare pentru sănătatea câinelui.

 

Ingrediente: porumb, proteine ​​uscate de pui, orez, grăsimi animale, hidrolizat de proteine ​​animale, pulpă de sfeclă, săruri minerale, fibre vegetale, pulbere de celuloză

Aditivi nutritivi per 1 kg: vitamina A: 15 500 UI, Vitamina D3: 1000 UI, E1 (fier): 39 mg, E 2 (iod) 3,9 mg, E4 (cupru): 12 mg, E5 (mangan): 51 mg, E6 (zinc ): 128 mg, E8 (seleniu): 0,06 mg, clinoptilolit de origine sedimentară 10 g, pentasodică trifosfat 3,5 g, conservanți, antioxidanți,

Analiză: proteine ​​brute: 23%, uleiuri și grăsimi brute: 16%, fibre brute: 2,1%

 

ROYAL CANIN® Dental Care Mini este potrivită pentru câini cu greutatea de până la 10 kg, susceptibili de parodontoză sau alte probleme dentare. Rețeta unică, cu aromă intensă si crochete de dimensiuni mici, favorizează curățarea suprafeței dintelui, prevenind formarea plăcii si a tartrului.

Textura crochetei permite îndepărtarea depozitelor de pe suprafața dinților atunci când câinele ronțăie crochetele. Fiecare masă oferă un efect de curățare a dinților.

Programul de nutriție pentru Dental Care include două produse: crochetele gustoase și pateul delicios. 

Nu trebuie ne credeți pe cuvânt, efectele benefice ale ROYAL CANIN® Dental Care Mini au fost demonstrate științific: s-a observat o reducere a formării plăcii dentare cu până la 69%.

272530

Referinte specifice