- Royal Canin Bichon Frise Adult
  •  - Royal Canin Bichon Frise Adult

Royal Canin Bichon Frise Adult

15,95 lei

Royal Canin Bichon Frise Adult este o hrana uscata special create pentru cainii adulti si seniori din rasa Bichon Frise, cu varsta de peste 10 luni

Greutate
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrană integrală pentru câini adulți - în special pentru Bichon Frise adult și senior - de la vârsta de 10 luni.

Atât de mic şi energic şi în acelaşi timp plin de eleganţă.

Câinii ce aparţin rasei Bichon Frise sunt predispuşi la formarea de pietre în interiorul vezicii urinare datorită volumului scăzut de urină eliminat, dar şi a micţiunilor rare. Nutriţia bazată pe un aport optim de minerale poate combate predispoziţia către afecţiunile urinare de acest fel. Roba unui Bichon Frise creşte fără oprire şi de aceea are nevoie de îngrijire constantă. Pielea sa este recunoscută pentru delicateţe şi sensibilitate, motiv pentru care are nevoie de o hrană cu un aport optim de nutrimente care să ajute la menţinerea sănătăţii ei. Deoarece petrec deseori timp îndelungat în casă sunt predispuţi la creşterea în greutate. Pentru a ajuta la menţinerea greutăţii optime şi protecţia articulaţiilor, hrana are rolul de a stimula arderea rezervelor de grăsime şi de a proteja în acelaşi timp masa musculară. Se recomandă de asemenea exerciţii fizice zilnice.

BICHON FRISE ADULT ajută la menţinerea unui aparat urinar sănătos. Prin conţinutul ridicat de sare încurajează câinele să bea apă pentru a stimula diluţia urinei. Reţeta specială bazată pe complexul patentat de acizi graşi, Omega 3, EPA / DHA şi vitamina A susţine rolul de barieră al pielii, iar uleiul de Borago hrăneşte blana şi întreţine sănătatea firului de păr. Această formulă ajută la menţinerea greutăţii optime a câinelui din rasa Bichon Frise şi ajută la încetinirea procesului de formare a tartrului datorită acţiunii chelatorilor de calciu prezenţi în compoziţia crochetei.

COMPOZIŢIE: Orez, proteină de pasăre deshidratată, porumb, grâu, izolat de proteine vegetale*,grăsimi animale, gluten de porumb, proteine animale hidrolizate, minerale, ulei de soia, pulpă de cicoare, ulei de peşte, drojdii, Fructo-Oligo-Zaharide, seminţe şi coji de psyllium, ulei de Borago (0,1%), extracte de ceai verde şi struguri (sursă de polifenoli), crustacee hidrolizate (sursă de glucozamină), extract de gălbenele (sursă de luteină), cartilaj hidrolizat (sursă de condroitină).
*L.I.P.: proteină selecţionată pentru gradul său ridicat de asimilare.

ADITIVI (per kg): Aditivi nutriţionali: Vitamina A: 29500 UI, Vitamina D3: 800 UI, E1 (Fier): 49 mg, E2 (Iod):4,9 mg, E4 (Cupru): 9 mg, E5 (Mangan): 64 mg, E6 (Zinc): 192 mg, E8 (Seleniu): 0,11 mg, Aditivi tehnologici: Trifosfat pentasodic: 3,5 g, Conservanţi - Antioxidanţi.

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteină 29%, Conţinut de grăsime 15%, Celuloză brută 1,5 %, Cenuşă brută 7,4 %.

CANTITATEA ZILNICĂ RECOMANDATĂ:
Greutatea corporală a câinelui în kg = cantitatea de produs în grame/zi pentru un câine cu activitate fizică normală / activitate fizică intensă.

4 kg = 70 g / 81 g
5 kg = 83 g / 96 g
6 kg = 95 g / 110 g
7 kg = 106 g / 123 g
8 kg = 118 g / 136 g

190500

Referinte specifice