Royal Canin - Royal Canin Mother & Babycat Ultra Soft Mousse
  • Royal Canin - Royal Canin Mother & Babycat Ultra Soft Mousse

Royal Canin Mother & Babycat Ultra Soft Mousse

11,60 lei

Royal Canin Mother & Babycat Ultra Soft Mousse este o hrana umeda completa pentru pisoi si femelele adulte gestante

Greutate
Cantitate
Stoc epuizat

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Formula nutrițională ROYAL CANIN® Mother & Babycat Ultra Soft Mousse este concepută pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale mamei și pisoilor ei. Această soluție nutrițională este recomandată pisicilor gestante sau lactante, precum și pisoilor cu vârsta de 1 până la 4 luni în prima lor etapă de creștre.

Între 4 și 12 săptămâni de la naștere, imunitatea naturală dobândită prin colostrul mamei (secreție lactată bogată în anticorpi protectori) scade treptat. Formula nutrițională ROYAL CANIN® Mother & Babycat Ultra Soft Mousse, conține un complex brevetat de antioxidanți, inclusiv vitamina E, care susține mecanismele naturale de apărare ale pisoilor în perioada în care sistemul lor imunitar este încă în dezvoltare. ROYAL CANIN® Mother & Babycat Ultra Soft Mousse, este o hrană ultrafină, cu textură delicată de cremă spumoasă pentru o masticație ușoară și o hidratare eficientă a puiului. Formula nutrițională ROYAL CANIN® Mother & Babycat Ultra Soft Mousse este de asemenea concepută pentru a corespunde profilului nutrițional optim preferat în mod instinctiv de pisoi, ceea ce facilitează înțărcarea și formarea obiceiurilor de hrănire pentru a asigura puiului în mod consecvent aportul nutrițional optim. Pentru a răspunde preferințelor individuale ale fiecărei pisici, soluția nutrițională ROYAL CANIN® Mother & Babycat Ultra Soft Mousse este disponibilă și ca hrană uscată, sub formă de crochete crocante și delicioase. Dacă aveți în vedere hrănirea mixtă, nu trebuie decât să urmați recomandările noastre pentru a vă asigura că pisica primește cantitatea precisă de hrană umedă și uscată pentru beneficii optime.

COMPOZIŢIE
carne şi produse derivate de origine animală, cereale, uleiuri şi grăsimi, produse derivate de origine vegetală, lapte şi derivate din lapte, minerale, drojdii, zaharuri.

ADITIVI (per kg): Aditivi nutriţionali: Vitamina D3: 130UI, E1 (Fier): 5mg, E2 (Iod): 0,37mg, E4 (Cupru): 3mg, E5 (Mangan): 1,5mg, E6 (Zinc): 15mg.

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine: 10,5% – Grăsimi: 5,5% – Cenuşă: 1,9% – Celuloză brută: 0,9% – Umiditate: 79%.

Avantaje:

Textura unică a pastei Mother & Babycat perfect adaptată puilor aflați în prima etapă de creștere, facilitează trecerea la hrana solidă. 

Gradul ridicat de palatabilitate datorat Profilului Macro Nutrițional favorizează alegerea hranei în mod instinctiv de către puiul de pisică. 

Ajută la dezvoltarea sistemului natural de apărare al puiului de pisică aflat în prima etapă de viață.

AA35R

Referinte specifice