Royal Canin - Royal Canin Kitten Instinctive in Gravy
  • Royal Canin - Royal Canin Kitten Instinctive in Gravy

Royal Canin Kitten Instinctive in Gravy

79,29 lei
3 zile

Royal Canin Kitten Instinctive in Gravy este o hrana umeda pentru pisoi pentru cel mai bun inceput in viata

Pachet
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Royal Canin Kitten Instinctive In Gravy
Hrană completă pentru pui de pisică aflați în a doua etapă de creștere cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 luni (carne mărunţită în sos)
SISTEMUL IMUNITAR
Susține dezvoltarea sistemului imunitar si menținerea sănătății puiului de pisică în a 2-a etapă de creștere.

USOR DE MESTECAT

Bucați mici de carne în sos, care încurajează masticația.

PREFERATĂ ÎN MOD INSTINCTIV
Gradul ridicat de palatabilitate datorat Profilului Macro Nutrițional favorizează alegerea hranei în mod instinctiv de către puiul de pisică.
Cand pisoii incep procesul de intarcare si renunta la laptele matern din alimentatie, acestia au in comun un anumit profil nutritional de care sunt atrasi in mod instinctiv atunci cand consuma hrana solida.
Prima Etapa de Crestere
Primele incercari cand pisoiul gusta hrana sunt deosebit de importante in consolidarea unui comportament pozitiv la orele de masa – daca formula nutritionala are o palatabilitate extrem de ridicata si este preferata in mod natural, atunci pisoiul va fi mai dispus sa consume hrana solida si sa adopte obiceiuri alimentare corecte.
Pentru a-i oferi pisoiului  o solutie nutritionala corespunzatoare, este vital sa ii placa ceea ce mananca; in caz contrar, nutrientii esentiali din alimentatie pur si simplu s-ar irosi.
Din acest motiv, formula nutritionala  este conceputa pentru a corespunde profilului nutritional optim care este preferat instinctiv de puii de pisica. Daca hraniti pisoiul cu o solutie nutritionala palatabila, care tine cont de gust, miros si textura, acest lucru va duce la acceptarea instinctiva pe termen lung a hranei nutritive pe care i-o oferiti.
A Doua Etapa de Crestere
In a doua etapa de crestere (4-12 luni), structura osoasa a pisoiului dumneavoastra va continua sa se consolideze. Cerintele energetice ale pisoiului dumneavoastra se mentin la un nivel foarte ridicat, chiar daca mai scazut comparativ cu nevoile din prima etapa de crestere.

Ca atare, formula  asigura toti nutrientii esentiali pentru a sustine  cerintele ridicate de energie si pentru a contribui la consolidarea oaselor, precum si  la mentinerea starii generale bune de sanatate.

Este de asemenea important de stiut ca in a doua etapa de crestere, sistemul imunitar al pisoiului nu este inca dezvoltat complet.

Solutia nutritionala ajuta la fortificarea mecanismelor naturale de aparare ale organismului pisoilor datorita complexului de antioxidanti, precum vitamina E, vitamina C, taurina si luteina.

Formula nutritionala  este special conceputa pentru a facilita masticatia,  fiind totodata potrivita si pentru șpisica-mama.

Pentru a raspunde preferintelor individuale ale fiecarui pisoi, solutia nutritionala este disponibila si ca hrana umeda in sos delicios.

AFG96

Referinte specifice