Royal Canin - Royal Canin Light Weight Care
  • Royal Canin - Royal Canin Light Weight Care

Royal Canin Light Weight Care

61,09 lei
3 zile

Royal Canin Light Weight Care, este o hrana umeda, completa pentru cainii adulti indiferent de talie, ce prezinta tendinta de ingrasare

Pachet
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrană umedă completă pentru câinii adulți, indiferent de talie, ce prezintă tendință de îngrășare.

PREVINE EXCESUL PONDERAL

Contribuie la atingerea și menținerea greutății optime prin reducerea conținutului de grăsimi.

GAMA CANINE CARE NUTRITION

Gama special dedicată câinilor cu sensibilități oferă suport nutrițional echilibrat și sănătos cu ajutorul mixului perfect dintre formula umedă si cea uscată.

Câinii supraponderali au adesea de suferit din cauza presiunii pe care kilogramele în plus o exercită asupra articulațiilor. Ușurați povara câinelui dumneavoastră cu ajutorul nutrienților de calitate superioară destinați special menținerii greutății ideale. Formula ROYAL CANIN® Light Weight Care Pate este recomandată câinilor de orice talie care sunt predispuși excesului ponderal. Bogată în proteine cu digestibilitate ridicată, această rețetă delicioasă asigură menținerea masei musculare a câinelui dumneavoastră, având totodată un conținut caloric și de grăsimi redus. Pentru a evita complicațiile medicale asociate excesului ponderal nedorit, ROYAL CANIN® Light Weight Care Loaf conține un complex optim de fibre solubile și insolubile, oferind câinelui o senzație de sațietate. Printre alți nutrienți benefici, această formulă este bogată în grupul de acizi grași Omega 3, cum ar fi EPA și DHA. Acești nutrienți au un efect anti-inflamator și, în același timp, oferă suport articulațiilor câinelui dumneavoastră. Mai mult, ROYAL CANIN® Light Weight Care Loaf asigură un tranzit regulat și sănătos pentru o digestie mai bună. În afară de acest pate delicios, gama nutrițională Light Weight Care este disponibilă și în varianta uscată sub formă de crochete crocante. Fiecare formulă oferă aport nutrițional complet dar pentru beneficii optime se recomandă mixarea lor, acestea fiind perfect complementare. De ce să nu încercați pateul ca topping delicios la crochete?

Carne și produse derivate de origine animală, derivate de origine vegetală, cereale, minerale, zaharuri.
Aditivi nutriționali: Vitamina D3: 130 UI, E1 (Fier): 6 mg, E2 (Iod): 0.3 mg, E4 (Cupru): 2.7 mg, E5 (Mangan): 1.7 mg, E6 (Zinc): 17 mg - Aditivi tehnologici: Clinoptilolit de origine sedimentară: 2 g.
Proteine: 8.7% - Grăsimi: 2.3% - Cenușă: 1.7% - Celuloză brută: 1.7% - Umiditate: 81.0%.

BS75E

Referinte specifice

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.