Pedigree - Pedigree Junior cu Pasare
  • Pedigree - Pedigree Junior cu Pasare

Pedigree Junior cu Pasare

127,71 lei

Hrana umeda pentru cainii juniori

Pachet
Cantitate
Stoc epuizat

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrană umedă completă pentru câini în creștere și căței cu vârsta de la 1 lună la 12 luni. Conserva Pedigree® Junior este un produs gustos, care oferă cățelușului tău gustul pe care îl iubește și substanțele nutritive de care are nevoie. Conține calciu și fosfor pentru o creștere sănătoasă.

Igienă orală:

Produsul nostru conține calciu și fosfor în proporții echilibrate pentru a susține creșterea sănătoasă a dinților.

Digestie:

Digestia este procesul prin care substanțele complexe din hrană sunt desfăcute în substanțe mai simple, absorbabile în organism. Digestia și absorbția influențează direct sănătatea, aspectul și vitalitatea câinelui tău.

O dietă echilibrată:

O dietă echilibrată este esențială pentru sănătatea cățelului tău.
Substanțele nutritive esențiale de care va avea nevoie câinele pentru o viață lungă și sănătoasă sunt: apa, proteinele, grăsimile, carbohidrați, mineralele, vitaminele și fibrele dietetice.

Sistem imunitar:

Rețetele noastre conțin vitamina E, cunoscută pentru rolul ei antioxidant, și minerale esențiale ce ajută la susținerea unui sistem imunitar puternic.


Compoziție: Carne și derivate de origine animală 50% (inclusiv 4% pui), uleiuri și grăsimi, derivate de origine vegetală, minerale.

Aditivi (per kg): Aditivi nutriționali: vitamina D3 250 IU, vitamina E 300 mg, iodat de calciu, anhidru 0,6 mg, sulfat cupric, pentahidrat 10 mg, sulfat de fier, monohidrat 15 mg, sulfat manganos, monohidrat 8 mg, sulfat de zinc, monohidrat 116 mg.

Analiză: Proteină 9%, conținut de grăsime 7%, materie anorganică 2,5%, fibre brute 0,6%, umiditate 79%, calciu 0,45%, fosfor 0,3%.

A se servi la temperatura camerei.

9003579302279

Referinte specifice