Royal Canin - Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog
  • Royal Canin - Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog

Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog

11,59 lei
3 zile

Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog este o hrana completa pentru catei de talie mica si a femelelor gestante aflate in ultima etapa de gestatie

Greutate
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale femelei aflate în ultima etapă de gestaţie și pe parcursul perioadei de lactaţie, și pentru căţei, pe parcursul etapei de înţărcare şi până la vârsta de 2 luni

NUTRIȚIE DEDICATĂ ETAPEI DE CREȘTERE

Starter Mousse Mother & Babydog este creat special pentru a răspunde nevoilor nutriționale ridicate ale femelei aflate în perioada gestației și lactației, şi ale puilor, de la înţărcare și până la vârsta de 2 luni, pe parcursul tranziției de la laptele matern la hrana solidă. Textura unică a pastei, perfect adaptată puilor în prima etapă de creştere, facilitează trecerea la alimente solide. Gradul ridicat de palatabilitate al produsului încurajează hrănirea, pentru a se asigura o dezvoltare optimă a puilor.


COMPOZIȚIE: Carne şi produse derivate de origine animală, cereale, derivate de origine vegetală, uleiuri şi grăsimi, lapte şi derivate din lapte, săruri minerale, drojdii.

ADITIVI (per kg): Aditivi nutriţionali: Vitamina D3: 120 UI, E1 (Fier): 4 mg, E (Iod): 0.17 mg, E4 (Cupru): 1.4 mg, E5 (Mangan): 1.3 mg, E6 (Zinc): 13 mg.

CONSTITUENȚI ANALITICI: Proteine: 10% - Grăsimi: 6% - Cenușă: 1.5% - Celuloză brută: 1% - Umiditate: 79%.

BW19V

Referinte specifice