Petkult - Petkult Sensitive cu vita si orez brun
  • Petkult - Petkult Sensitive cu vita si orez brun

Petkult Sensitive cu vita si orez brun

12,32 lei

Petkult Sensitive cu vita si orez brun este o hrana umeda pentru caini adulti care prezinta simptome de intoleranta la hrana sau alergii

Greutate
Cantitate
Stoc epuizat

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrana umeda pentru caini Petkult Sensitive cu vita si orez brun, este formulata pentru caini adulti ce prezinta simptome ale intolerantei la hrana sau alergii.

Hrana umeda pentru caini Petkult Sensitive cu vita si orez brun, este hipoalergenica, fara ados de substante artificiale; coloranti, conservanti, potentiatori de gust si miros, organisme modificate genetic.

Caracteristici si beneficii hrana umeda pentru caini Petkult Sensitive cu vita si orez brun:

  • Produs monoprotein. Hrana contine o singura sursa de proteina de provenienta animala, din carnea de vita putand fi administrata ca dieta de excludere, animalelor sensibile la proteina de origine animala alta decat cea de vita;
  • Orezul brun reprezinta singura sursa de carbohidrati fara potential alergogen. Hrana este recomandata si animalelor ce manifesta sensibilitate la glutenul din cereale;
  • Fara ingrasare. Comparativ cu celelalte cereale (grau, porumb, orez alb, orz ) care contin carbohidrati ce cresc glicemia, orezul brun are un indice glicemic redus ce stabilizeaza glicemia la valori scazute si reduce riscul aparitiei afectiunilor cronice; diabet, obzitate, boli cardiovasculare.

Primele trei ingrediente pentru Petkult Sensitive cu vita si orez brun: vita, orez brun si minerale.

Aditivi nutritionali Petkult Sensitive cu vita si orez brun (per kg): Vitamina D3 450UI, vitamina E 40mg, zinc (oxid de zinc) 30 mg, cupru (sulfat de cupru pentahidrat) 3mg, mangan (oxid de mangan) 2mg, iod (iodat de calciu) 0,3mg.   

Constituenti analitici:  

Proteine 9%
Grasimi 6%
Fibre 0,5%
Materie anorganica 2%
Umiditate 80%
Calciu 0,3%
Fosfor 0,25%

Compozitie: vita 59%, orez brun 5%, minerale.  

 Ghid de hranire: 

Necesarul nutritional individual depinde de factori precum: varsta, rasa, activitate, stare fiziologica. Asigurati apa prospata în permanenta.

A se consuma la temperatura camerei. Dupa deschidere, pastrati cutia în frigider maxim 48 ore.

Greutatea cainelui (kg) 10 20 40
Nr. conserve - 800g/ zi 1 1 ½ 2 ½

128118

Referinte specifice