Dr. Clauder's - Dr. Clauder's High Fibre
  • Dr. Clauder's - Dr. Clauder's High Fibre

Dr. Clauder's High Fibre

14,68 lei
3 zile

Dr. Clauder's High Fibre, este o dieta completa pentru cainele dumneavoastra cu nivel ridicat de digestibilitate care indeplineste aceste cerinte prin continutul de fibre crescut

Greutate
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Hrana Umeda Caini Dr. Clauder's Diet High Fibre, este o hrana completa pentru caini adulti, cu un continut ridicat de fibre si proteine.

Hrana superpremium este ideala in tratamentul impotriva diabetului si ajuta la controlul greutatii, avand un continut scazut de carbohidrati.

Datorita nivelului ridicat de fibre, hrana va asigura satietate pe termen lung, in timp ce furnizeaza toti nutrientii necesari cainilor.

Hrana are un nivel ridicat de digestibilitate, si asigura un nivel optim de zahar din sange.

Ingredientele naturale, carnea de calitate, si vitaminele si mineralele din hrana Dr. Clauder's Diet High Fibre, asigura o stare de sanatate generala buna pentru cainele dvs.

Cainii cu probleme acute trebuie sa fie consultati de medicul veterinar.

reutatea cainelui (kg)

Cantitatea zilnica recomandata (g/zi)

< 40

400 la fiecare 10 kg greutate corporala

> 40

250 - 300 la fiecare 10 kg greutate corporala

 

Este indicata hranirea de 2-3 ori/zi, astfel stomacul cainelui nu va fi suprasolicitat. Nu trebuie administrate recompense ca hrana aditionala la dieta. Lasati intotdeauna apa curata si proaspata la dispozitia animalului de companie. Se recomanda consultarea medicului veterinar inainte de utilizare sau referitor la prelungirea perioadei de utilizare.

4014355745208

Referinte specifice