Hill's - Hill's PD Canine Metabolic Pus Mobility
  • Hill's - Hill's PD Canine Metabolic Pus Mobility

Hill's PD Canine Metabolic Pus Mobility

166,06 lei

Hill's PD Canine Metabolic Plus Mobility este o dieta veterinara care sustine sanatatea articulatiilor la caonii adulti care sufera de osteoartrita si ajuta la evitarea supraponderabilitatii

Greutate
Cantitate
Stoc epuizat

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Obezitatea și artroza sunt două dintre cele mai des întâlnite probleme de sănătate la câini și apar adesea în paralel. Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility Weight + Joint Care are efect asupra ambelor afecțiuni simultan cu o formulă dovedită clinic. Astfel, această hrană completă și echilibrată are un nivel redus de calorii și este îmbogățită cu substanțe nutritive care întăresc oasele. În acest mod ajută câine să slăbească și să devină din nou activ. Conform studiilor, simptomele vor fi reduse în mod vizibil după 21 de zile.

Această mâncare specială cu pui este foarte delicioasă și sățioasă, astfel că animalul se va simți sătul și între mese. Hrana include calciu, condroitină și glucozamină care sprijină și ajută la regenerarea oaselor afectate de artroză. Antioxidanții, vitaminele C și E și beta-carotenul întăresc sistemul imunitar, iar acizii grași omega favorizează o piele sănătoasă și o blană lucioasă. O hrană dovedită clinic care oferă mai multă mobilitate și vitalitate în viața câinelui dumneavoastră!

10038R

Referinte specifice