Termeni si conditiile de livrare si returnare produse

Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze bunurile si serviciile in sistem de curierat door-to-door catre cumparator prin serviciul propriu de curierat pe raza localitatii Bucuresti si prin servicii externe de curierat si curierat rapid in celelalte localitati din tara. Produsele alese de cumparator pot fi ridicate si din magazinul nostru, situat pe Str. Luncani nr. 13, in incinta P-ta Matache.

Noi incercam sa depunem diligente pentru expedierea comenzilor in cel mai scurt timp cu putinta si in ordinea in care acestea au fost plasate. Dorinta noastra este sa livram comanda in termen de 1 zi pana la 4 zile lucratoare pentru Bucuresti si in termen de 1 zi pana la 10 zile pentru alte locatii din Romania. Desi intentia noastra este sa efectuam livrarea in aceste intervale, exista posibilitatea ca livrarea sa dureze mai multe din pricina unor circumstante independente de vointa noastra, dar nu mai mult de 30 de zile de la data confirmarii comenzii. In cazul in care termenul de livrare depaseste 30 de zile, aveti dreptul de a anula comanda.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a comenzii, vanzatorul este obligat sa anunte cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termenul de 3 zile lucratoare de la primirea informatiilor rectificate.

Curieri si costuri de transport

Avem disponibile 2 modalitati de transport pentru Bucuresti:

  • Livrare prin curieri BeMo - Este gratuit daca valoarea comenzii depaseste 150Ron, altfel se va percepe o taxa de 21 Ron / comanda.
  • Livrarea prin curier DPD - Este perceputa o taxa de 25Ron / comanda, daca greutatea produselor este pana la 25kg, peste aceasta greutate se va adauga 10Ron pentru fiecare 10kg in plus. Exemplu: pentru colete ce vor cantari 30 de kg se va percepe 35Ron, iar pentru 44 de kg se va percepe o taxa de curierat de 45Ron

Pentru livrarea in afara localitatii Bucuresti, avem disponibila

  • Livrarea prin curier DPD - Este perceputa o taxa de 25Ron / comanda, daca greutatea produselor este pana la 25kg, peste aceasta greutate se va adauga 10Ron pentru fiecare 10kg in plus. Exemplu: pentru colete ce vor cantari 30 de kg se va percepe 35Ron, iar pentru 44 de kg se va percepe o taxa de curierat de 45Ron

Transport – Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de vanzator si cumparator diferit, vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu bunurile si serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul cumparatorului, dupa caz.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Returnari

Bemo Corporation Manegment S.R.L. garanteaza rambursarea integrala a pretului conform prevederilor acestor Termeni si conditii cu conditia ca fiecare dintre produsele in discutie sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire (fara a prezenta deteriorari, spalari, modificari s.a.) si prezentind etichete intacte.

Daca doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne notificati despre aceasta utilizind dcatele de contact din acesti Termeni si conditii; va rugam sa introduceti produsul respectiv intr-un colet care va fi expediat catre noi, la adresa precizata in acesti termeni si conditii si va rugam sa va asigurati ca acesta indeplineste conditiile pentru a fi returnat, conform celor de mai sus.

Costul unui retur este de 19.99 lei.

De indata ce receptionam produsele obiect al returului, va vom informa despre aceasta utilizind datele de contact pe care ni le-ati pus la dispozitie, confirmindu-va despre acest fapt.

Contravaloarea produselor va va fi returnata prin transfer bancar, iar pentru platile pe care le-ati efectuat utilizind metoda de plata numerar la livrare, va rugam sa ne precizati datele bancare pe care le putem folosi in vederea efectuarii rambursarii.

Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Bemo Corporation Management S.R.L. nu este raspunzatoare pentru pierderile indirecte care sint un efect secundar al pierderii sau pagubei principale potential suferite (exemplificativ, insa fara a se limita la, pierderea profitului) sau pentru imposibilitatea de a livra produsele sau de a ne indeplini oricare dintre obligatiile care ne revin conform acestor Termeni si Conditii in cazul in care aceasta imposibilitate este cauzata de o situatie de forta majora.

Plafonul valoric maxim al raspunderii noastre fata de dvs., pemtru orice pierdere sau paguba suferita care se produce in legatura cu comanda dvs. Pe acest site va fi limitata la valoarea totala (pretul total) al comenzii dvs.