Frontline - Frontline Tri-Act Spot-On Antiparazitar uz extern pentru caini cu greutatea intre 2 si 5 kg
  • Frontline - Frontline Tri-Act Spot-On Antiparazitar uz extern pentru caini cu greutatea intre 2 si 5 kg

Frontline Tri-Act Spot-On Antiparazitar uz extern pentru caini cu greutatea intre 2 si 5 kg

127,28 lei
3 zile

Frontline Tri-Act Spot-On Antiparazitar uz extern pentru caini cu greutatea intre 2 si 5 kg

Pachet
Cantitate
In stoc

  Livrare

Gratuita in Bucuresti, la comenzi de peste 99 Ron

  Livrare

1 - 4 zile

  Returnare

14 zile ( vezi Livrare si returnare )

Frontline Tri-Act Spot-On pentru caini este iun produs antiparazitar de uz extern ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada de o luna dupa o singura administrare.

Pipeta Frontline Tri-Act ajuta in prevenirea infestatiilor cu purici Ctenocephalides felis si Ctenocephalides canis. Produsul ucide puricii C. felis de pe animal in 24 de ore. Un singur tratament previne o noua infestatie cu purici timp de 4 saptamani. Produsul are o eficienta repelenta impotriva capuselor (Dermacentor reticulatus) incepand cu 7 zile si pana la 4 saptamani dupa tratament.

Pipeta Frontline este optimizata si pentru a combate insectele zburatoare precum tantari si musca de grajd timp de 4-5 saptamani.

Produsul poate fi folosit si ca tratament pentru controlul dermatitei alergice provocate de purici.

Compozitie: Fipronil 33.8 (mg); Permethrin 252.4 (mg); Butilhidroxitoluene (E321) 0.563 (mg).

Calea de administrare: aplicare externa pe piele.

Metoda de administrare: scoateti pipeta cu doza unica din pachetul protector. Tineti pipeta cu doza unica in pozitie verticala rasuciti si trageti capacul. Se face o carare in parul animalului intre omoplati si se aplica continutul pipetei pe piele, fara a se masa. Puneti varful pipetei cu doza unica pe piele si presati pipeta de mai multe ori pentru a goli continutul direct pe piele in doua puncte pe spate.

Contraindicatii: produsul nu se utilizeaza la cateii cu varsta mai mica de 8 saptamani si/sau cu greutatea mai mica de 2 kg. Nu se utilizeaza la animalele bolnave (boli sistemice febra) sau la cele aflate in convalescenta. Nu se ultilizeaza pe blana uda, si nu se lasa animalul sa inoate timp de cel putin 48 de ore de la tratament. Nu se utilizeaza la pisici si iepuri.

Nu se va fuma, manca sau bea apa in timpul manipularii acestui produs.

Reactii adverse: in cazul in care apare lingerea se poate observa hipersalivatie de scurta durata datorata in principal naturii excipientilor. Dupa utilizare printre reactiile adverse extrem de rare se pot observa reactii cutanate pasagere la locul de aplicare (decolorarea pielii si alopecie locala prurit eritem) si prurit generalizat sau alopecie. Alopecia si iritatia dispar, in mod normal, fara a fi necesara interventia, dar terapia simptomatica poate fi aplicata in anumite circumstante. In mod exceptional, ca si in cazul altor lactone macrociclice, s-au observat semne neurologice reversibile in urma utilizarii produsului.

Recomandari privind administrarea corecta: intervalul minim dintre tratamente este de 4 saptamani. Tratamentul lunar este recomandat pe tot parcursul anului. Cand pe acelasi animal sunt prezente infestatii sau infectii concurente care urmeaza sa fie tratate cu acest produs, numai o singura aplicare topica a unei doze recomandate trebuie sa fie administrata o singura data.

Timp de asteptare: nu este cazul.

Precautii speciale pentru depozitare: a nu se lasa la vederea si indemana copiilor. A se pastra in ambalajul original pentru a fi protejat de lumina. A nu se pastra la o temperatura mai mare de 25°C.

50006

Referinte specifice